Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfddffddd

Czy do swoich dzieci ma sie wiecej cierpliwosci niz do obcych??

Polecane posty

Gość rfddffddd

Widze nie raz wpisy kafeterianek ze dswoje rodzione dzieci nie denerwują i ma sie do nich cierpliwosc, uwazam to za kłamstwo, to nie ejst prawda ze matka do swojego dziecka nie ma nerwów i swoje tak nie denerwuje jak obce, ja bym powiedziala patrząc na matki ze jeszcze mniej maja cierpliwosci i o wiele bardziej sie na swoje wkurzaja niz na obce Bo obcemu dziecku to z usmiechem łapke odsunie, bedzie sie szczerzyc a swojemu dziecku naleje lub sie wydziera Wiec to nie jest prawda ze sowje dziecko nie denerwuje i ma sie do swojego cieprliwosc, nie uwazam tak,. Patrzcie ile rrazy mozemy tu poczytac jak kafeterianki sie żala ze stracily cierpliwosc do swojego dziecka i zbily go,nawrzeszcały, lub dziecko wyprowadza z rownowagi.więc dalczego piszecie gdy ktos pisze ze nie lubie dzieic, zaraz pojawiaja sie komentarze ze do swojego tro ma sie cierpliwosc i własne dziecko nie denerwuje ???głupoty globalne

Gość BeataH83
bo do obcych to wstyd tak stracić cierpliwość, nie wypada i co ludzie powiedzą a na swoich można się wyładowywać bo moje więc co komu do tego- myśle ze tak to działa

Gość 221333
uwazam ja sama napisalas kobiety zaciskają zęby na obce dzieci, robia sztuczny usmiech ale nic japy nie odezwa bo są tchórze a na swoje mozna wyładowac frustracje nweerwy nawet o byle pierdołe no bo traktuja swoje dziecko ja własnosc i uwazają ze nic sie nie stanie jak opierdool zarobi lub lanie,,,,takie jest prawdziwe myslenie matek niestet,wystarczy popatrzec dookoła jak do innych dzieci ma sie wiecej ceierpliwowsci a do swojego zaraz n nerwy , krzyk, emocje :o

Gość trele morele30
swoje dziecko bardziej wkurza. Do obcego musisz miec dystans.

Gość zasstar
tez uwazam ze swoje dziecko bardziej wyprowwadzi z równowagi i a sie mniej cierpliwowsci, bo do obcgo nie zachowasz sie tak wylewnie jak do swojego, co niestety tego nie rozumiem, bo ja uwazam ze obce dziecko chyba gorzej moge potraktowac i ojebac za cos niz swoje dziecko, a tu odwrotnie rodzice robią, do własnych dzieci maja mało cierpkliwowsci

Ja do swojego nie mam cierpliwości, a do obcych tym bardziej :D Jednak to co piszecie, to prawda. W stosunku do swojego dziecka można sobie na wiele więcej pozwolić niż do obcego.