Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszkowa_34

Możliwa przyajźń z facetem przez gadu?

Polecane posty

Gość monika_z_pamietnika
and down - wenga bojs!

Gość jhjjvjv
Napiszę w skrócie.Pisałam wcześniej ale gdzieś zgubiłam ten topik. Chodzi o to,że pisałam z pewnym chłopakiem. Troche mi sie narzucał,nie chciałam z nim pisać więc pewnego dnia zostawiłam mu wiadomość że nie spotkam się z nim itd., zakończyłam ta znajomosc, czekalam tylko na odp. Patrze po kilku godzinach on mi wysyła zdjęcie na wózku!!! Nie wiedziałam jak zareagować,pytałam wiec jak sobie radzi itd, chyba chcial mnie wziac na litość, postanowilam byc twarda, pisalam z nim a on jeszcze bardziej mnie ''przesladowal'' ,pisal ze zawsze jest chetny do spotkania gdybym chciala itd... napisalam ze mozemy czasem na gg pogadac i nic wiecej...a on co chwile pisze, non stop. Zauwazylam ze gdy wchodze na gg to zawsze opisy ma ze chce sie zabic itd. a to mu przeczy bo niby taki pozytywny jest itd. raz spytałam o co chodzi to on ze o nic, i taka gadka szmatka. Zero doswiadczenia z kobietami ale to juz pomijam.Nie chce go zranic kurcze ale tak sie chyba nie da,musze byc twarda ale... nie umiem chyba. Tzn staram sie, a on chyba mna manipuluje.Bo jak to nazwac? Co mam zrobic??

ja mam takiego przyjaciela z gg :) gadamy razem już 6 lat, nigdy się nie spotkaliśmy, wymieniliśmy zdjęcia i tak jakoś latka lecą :)

Gość jhjjvjv
tufinka często gadacie?

tak bardzo często, teraz aktualnie codziennie :) najdłużej nie gadaliśmy z 2 tygodnie bodajże.

Gość groszkowa_34 dla
was bab wszystko jest inne :O

Gość możliwa ale to
strata czasu

Gość Takiego jednego żona
Ja na taka sytuację mam widok z drugiej strony. Mój mąż ma internetową przyjaciółkę i choć ja pozornie sie na to zgadzam, to jednak czuję, że coś nam umyka. On woli gadać z nią, dzielić z nią jej troski, pocieszać gdy coś ją boli niż mnie. Czuję że jestem w pokoju z mężem a tak naprawdę go tu nie ma. Czuję że ona zabiera mi całą jego czułość i dla mnie już nic nie zostaje.

Gość Zuzanna Amelia & 19
Przyjazn - jak najbardziej mozliwa - ale pamietaj ze im dluzej bedziesz to przetrzymywac w wersji wirtualnej tym trudniej bedzie potem przejsc na real.