Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka :)))

domówka -MUZYKA

Polecane posty

cześć wszystkim, w ta sobotę organizuje domówke i chciałabym abyście podali mi propozycje z jakąś fajną muzą . Nie ma określonego gatunku, przy czym wam sie fajnie bawi, tańczy :) w sumie bardzo chętnie widziany dubstep ale wszystko inne też może być możecie podawać albumami,wykonawcami lub piosenkami obojętnie . :)

Spójrz na notowania RMF MAXXX, ogarnij te kawałki i ewentualnie jakieś dobre klubowe remiksy :) Gdzie ta domówka, może potrzebujesz didżeja albo kogoś do robienia kanapeczek? :D

Britney spears - Till the worlds ends. Ogólnie wejdź na gorącą dwudziestke na Eska.pl i wszystkie hity puszczaj po kolei. Pochodź po listach przebojów itp.

trójmiasto ;D a coś z dubstepu macie ? ja wam podam fajną propozycje i może coś na wzór tego :Booty Luv - Say It -Nero Remix

haha ok :D dzięki no uda sie na stówe !

Julka, z czego będzie szła muzyka? Płyta, usb, iPod? Podłączasz pod dobre głośniki? Miej przy nich laptopa z internetem bo jak to na imprezach bywa zawsze ktoś będzie chciał coś puścić ;)

zgrywam na laptopa i podłączam do telewizora więc każdy będzie widział co leci a głośniki mam super bo brata a on ma fioła na punkcie sprzętów muzycznych a 2 wyniose na taras bo znając życie impreza wyniesie sie na dwór po czasie

no a jak ktoś bedzie chciał to przecież zawsze można coś z neta puścić ;p

Gość Juliiiiiaa
dzięki ! większość zgrałam ; *