Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margi78

Tapicer poszukiwany

Polecane posty

Gość margi78

Szukam dobrego tapicera we Wrocławiu,może kogos polecicie? Najlepiej z dlugoletnim doswiadczeniem

Gość margi78
up

Gość gość
hej, ja mieszkam w suwałkach i tam mam sprawdzonego tapicera www.tapicerbielucy.pl jakby ktos potrzebował z Suwałk, to proszę ;)

Gość gość
Ja moge polecic ten zakład www.tapicerbielucy.pl naprawde dobra jakość wykonywanych usług, sprawdz

Gość ZosiaJanik
Jeżeli szukasz kogoś naprawdę dobrego to skontaktuj sie z tą pracownią tapicerską http://meble-skorzane.com/kontakt.html . Wiele osób bardzo chwali sobie ich usługi. Oferują sie na terenie całej Polski, nie ma dla nich problemu z dowiezieniem mebli a realizują też bardzo oryginalne pomysły klientów.

Gość zroman
Szukacie sprawdzonej firmy, tapicera w Warszawie który wykona dla was tapicerstwo meblowe czy samochodowe ? Jeśli tak zapoznajcie się z najnowszą ofertą, renowacja aut właśnie firmy Tapex Design http://tapexdesign.pl/ jedna z lepszych firm na rynku w Polsce w zakresie tapicerstwa !

Gość Gabr

Warto wiedzieć gdzie można zamówić dodatki tapicerskie. Ja takie rzeczy typu tkaniny, pianki, wypełniacze a nawet sprężyny kupuje w hurtowni Artmeb w w Warszawie. Hurtownia znajduje się na ulicy  Jana Kazimierza 56 - moim zdaniem naprawdę warto.

Gość tutka

Tapicernia Bronisze - bardzo, bardzo polecam! Moje krzesła w jadalni wyglądają jak nowe, bo takiej renowacji jak Pan Wiesław Słojewski, to chyba nikt nie potrafi zrobić :D