Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafe_fanka

Kobiety, czy macie dużo ubrań?

Polecane posty

Staracie się wyglądać zawsze modne, kupujecie ładne ubrania i stroicie się? Kupujecie lepsze ciuchy, czy tanie? Ja mam bardzo dużo ubrań i uwielbiam ciuchy i modę, ale większość ciuchów kupuję na wyprzedażach, można znaleźć wtedy naprawdę fajne ciuchy po przyzwoitych cenach

ja zawsze musze ładnie wygladac choć moja mama twierdzi ze mam ich za duzo a ja uwazam ze mało bo nie lubie sie w tym samym powtarzac 3 razy

Nie mam ciuchow zbyt wiele , bo nie lubie. 3-4 pary krotkich spodenek, kilka koszulek na ramiaczkach i podkoszulek, jakies spodnie i bluze, i 3 pary butow i wystarczy , to tak za duzo jak dla mnie. Nie cierpie robienia zakupow typu buty czy ciuchy, koszmar

zapomiałam dodac. nie zawsze kupuje na wyprzedażach,większość ubrań kupuje na normalej cenie

Gość Mam malo ubran, wszystkie
szyte z naturalnych materialow, wiekszosc przez krawcowa na zamowienie wg indywidualnych projektow, mam w tylku mode. Tylko bizuterii mam mnostwo. Tez na zamowienie

trochę ich jest - ale co najdziwniejsze mam multum ubrań i niektóre leżą jeszcze z metką bo nosze tylko swoje wybrane i ulubione:)

nooo ja mam mase ubrań i już nie mieści mi się nigdzie,... niie dość że całą swoją szafe to jeszcze do mamy pełno mam nawrzucane... dla mnie to i tak za mało...;p kocham modne ubrania :)

Gość edwdwwedwedwededwe
mam baaaarrrrrdzoooo duzo szmat. pol roku temu sie przeprowadzalam i bylam przerazona iloscia workow z ciuchami :-O musialam porzadnie posegregowac.

Ja mam trzy idealnie dopasowane stroje cygańskie, a tak to trochę zwykłych bluzeczek i ze cztery pary jeansów i kilka zwykłych spódniczek. Butów też kilka par. Nie chcę być modna, chcę być sobą. :)

Gość observatorka niezalezna
boooooshe co to za temat!!!! gównojady nocne, jutro znowu bedom spać do południa.

Gość dcscs
kiedyś jak byłam gruba to nie zwracałam nawet uwagi na to co noszę. Jedyny warunek musiał być taki że muszę w to wejść no i żeby zakrywało całe ciało. Potem jak dużo schudłam to kupowałam ciuchy bo w końću mogłam się w nie wbić spokojnie ale jakoś miałam manie na czarne stroje nie wiem dlaczego ale tylko takie zwracały moja uwagę chyba za modnie nie wyglądałam. Teraz uważam że mam fajny gust i prawie nigdy nie kupuje czarnego:) czekam właśnie na wyprzedaże bo mam już kilka rzeczy o których mi się marzy:) przede wszystkim parka zimowa. Jakaś sportowa bluza bez kaptura, gruby astecki rozpinany sweter, zwyczajna biała koszulka:)