Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna_mary_XVIIIwiek

Nie mogę się z tym pogodzić...

Polecane posty

Gość anna_mary_XVIIIwiek

nie mogę się pogodzić z tym, że urodziłam się w XX wieku a nie w XVIII, wszystko bym dała żeby urodzić się w XVIII wieku (oczywiście nie w Polsce, w Polsce nie było tak jakbym tego oczekiwała). Wtedy każdy aspekt życia był ekscytujący. Cały klimat tamtych czasów. Wszystko wtedy było takie piękne. Gdybym żyła w tamtych czasach to jeśli nie byłabym wielką damą to zostałabym dziw.ką w jakimś porcie takie coś mnie ekscytuje. A i wtedy ludzie byli wyzwoleni, to nawet było w dobrym tonie żeby pochwalić się dużą liczbą kochanek/kochanków, niezłe nie? Poza tym... wstyd mi to powiedzieć, ale mam takie coś, że... No wtedy ludzie się tak pięknie ubierali i cóż... niezbyt dbali o higienę a mnie właśnie takie połączenie najbardziej podnieca. Czasem sobie wyobrażam, że robie to z jakąś słynną postacią historyczną z XVIII wieku. Mam chłopaka, ale nie mówię mu o tym wszystkim... czy jestem nienormalna, że mam takie marzenia? PS. Nie no to nie jest prowokacja, mówię prawde. Nawet jak myślicie, że to prowo to odp serio bo to nie prowokacja.

Gość nie widze problemuuuu
dziwka mozesz zostac dzisiaj, portowa tez, a o higiene choc proponuej dbac, to wcale nie musisz sie myc... byle z dala ode mnie

Gość że wudre
przenieś się w czasie........

Gość takasobiee
Mam podobnie ale wolałabym wiek XIX i bez tych wszystkich fantazji.

Gość Navajo
Twoje wyobraznia prowadzi cie do fantazji o innym podłożu niz pozornie moze sie wydawać

Gość anna_mary_XVIIIwiek
Rozwiń?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1233
:(