Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksssieciuniooooo

dziewczyna wlasnie mnie zwyzywala od ksieciunia, bo powiedzialem jej

Polecane posty

Gość ksssieciuniooooo

ze jakby miala jakis certyfikat z angielskiego i go umiala biegle to znalazlaby prace. ona teraz obronila mgr i od prawie 2 miesiecy szuka pracy i nie moze nic znaleźć . jak jej to powiedzialem to az sie czerwona zrobila, lzy jej naplynely do oczu i wydarla sie na mnie ze jestem ksieciuniem bo cale zycie mialem wszystko pod nos podstawiane, ze mi rodzice oplacali kursiki angielskiego za granica, ze mialem na wyjazdy za granice, itd powiedziala ze mi mamusia "do trzydziestki majty pierze", bo mam 29 lat i mieszkam z rodzicami :/ i ze sam to bym gowno osiagnal. powiedziala jeszcze, ze ona z moimi perspetywami wladalaby biegle piecioma jezykami :O sam nie wiem co o tym myslec, miala prawo tak powiedziec?

Gość .....kropka.....
sie wkur.wiła to i powiedziała i racja przydało Ci się

Gość dedededfe
a bylo tak????????????rodzice oplacali ci kursy za granica?masz na wszystko??? jesli tak to ma racje dziewczyna z epowinienes nie jednym jezykiem biegle mowic. swoja droga jakim palantem trzeba byc zeby tak dobijac wlasna dziewczyne?????????powinna cie kopnac w dupe i tyle bo masz sie za niewiadomo co bo mowisz biegle po ang.

Gość ksssieciuniooooo
no nie wiem no moglaby sie nie wiem w domu pouczyc kupic ksiazki czy cos :O ja nie musalem bo sobie za granice jezdzilem i nawet nie tyle mi te kursy tam daly duzo co przebywanie tam, no ale jak ona nie miala na to no to przeciez obie ludzie jakos radza, nie? :O

Gość sfgsgvgvgvb
wiesz trafiłeś na jej słabszy dzień, zamiast ją wspierać to ją dobiłeś nawet jesli to prawda co piszesz, to nie powinno to być przedmiotem kłótni, bo każdy rodzic pomaga swojemu dziecku jak może najlepiejf

Gość ksssieciuniooooo
czemu prowo??? :O

Gość ksssieciuniooooo
i nie widze niczego złego w tym ze mama pierze mi majtki i skarpetki

Gość Wake up!
Już macie serio paranoje z tym "prowo"..............