Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norweskie fiordy

inspiracja

Polecane posty

Gość norweskie fiordy

po przeczytaniu postu autorki "norweskie fiordy .... " doszedlem do wniosku że nadszedł moment na ważną decyzję w moim życiu dzisiaj rozstałem się z dziewczyną i wcale nie jest mi z tym źle. wydaje mi się że jestem osobą na tyle interesującą że dobrze jest mi nawet z samym sobą. nie mam problemów z wymyślaniem dla niej rozrywek i atrakcji ponieważ ona sama nie miała żadnych zainteresowań poza solarium. nie muszę żyć jej problemami finansowymi . ja prowadzę swoją firmę i naprawdę świetnie zarabiam. mam swoich przyjaciół, duże możliwości, zainteresowania .... więc po co mi dziewczyna w życiu ? dlatego że niestety istnieje coś takiego jak SEKS to nasz podstawowy problem. ale czy nie lepiej go kupić kiedy ma się na niego ochotę. czy nie lepiej jest mieć mlodą ladną kochankę która zawsze ma czas, nie ma fochów ... trzeba jej tylko poszukać. może jest jakaś chętna z Poznania lub okolic ??? pomogę finansowo, zaproszę na zakupy kolacje. mogę załatwić mieszkanie w Poznaiu. mój adres artur34poznan@interia.pl

Gość hdsjbads
to dobrze że cie zostawiła