Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialalalalalla

szukam staników 75K :)

Polecane posty

Gość sialalalalalla

szukam staników 75K - raczej "młodzieżowo" wyglądających tj to nie jest mój rozmiar, ale kalkulator bra fitter pisze ze "nie produkują takich" rozmiary, które wpisałam, to 81cm pod biustem i 110 w biuście RZECZYWISTY rozmiar [dla którego nie ma wyniku] to 78 pod biustem i 114 w biuście. No i szukam na siebie fajnego stanika :) Które sklepy w W-wie prowadzą takie staniki? I w miarę możliwości do 80-90zł? ;/

Gość polecam 2 nastepujące
1. w CH Land przy metrze Służew jest galeria byłych kupców KDT. Oprócz stert badziewia jest jeden fajny sklepik z bielizna, poznasz go po tym, że sprzedaje tam nie mloda siksa jak wszedzie, ale miła pani w wieku 50-60 lat. Kobieta zna sie na brafittingu i ma same dobre polskie marki. Mam wiele stanikow od niej, polecam. 2. w galerii nad peronem metra centrum jest nowy sklep "Biusciasty zakatek". Tam to kupisz naprawde staniki jak polowy duzego arbuza :P i ładne, koronkowe itp

Gość Sialalaaaa
Oba z wygodnym dojazdem ^^ Dziekuje!

Spróbuj może z Effuniakami (www.ewa-michalak.pl) Znajdziesz je w tych sklepach: DOPASOWANA Warszawa, al. Waszyngtona 122 www.dopasowana.pl SECRET HILLS Warszawa, al. KEN 15 lok. U3 www.secrethills.pl BIUSTOKRACJA Warszawa, ul. Żelazna 31 (róg Twardej) biustokracja@gmail.com A nawet jeżeli nie Effuniaki, to powinnaś znaleźć tam coś w swoim rozmiarze. Twój brytyjski rozmiar to okolice 34(75)HH Polski przy Twoich wymiarach to jakieś 75N lub 70R ;) Więc nie wiem, czy będziesz miała czego szukać z polskich marek. Jedynie u Ewy możesz znaleźć rozmiar, bo ma naprawdę szeroką rozmiarówkę. Może być nieco drożej niż 80-90zł, Effuniak to jakieś 120zł, brytyjskie staniki około 150. Ale lepiej kupić drożej coś porządnego niż taniej byle co. :)

Gość intymne
a ja polecam http://diores.pl/a,eczytam/biustonosze-c-21.html?osCsid=772fa512b49435be3e97c063fac8e079 mają chyba wszystkie rozmiary. warto poszperać

Gość do intymne
nie stety nie mają i mają drogo byle co spadaj ze spamem

Gość granat ultramaryna
allegro i ebay ;) i zajrzyj na stanikomanię