Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansiara

Obejrzałam: CZEKAJAC NA SOBOTE :o

Polecane posty

Gość fajansiara

Patologia......... a tak pierdolicie, że życie na wsi jest ok :O że spokoj, cisza, swieze powietrze, mało ludzi.no tak jesli ktoś ma mało hajsu to ma w dupie te powyższe czynniki. Tylko ludzie bogaci moga mieszkać na wsi zeby się cieszyc naturą i przyrodą. Ja np mieszkam na wsi, dość sporej ale u nas nie ma takiej patologii :O co prawda są biedniejsi i bogatsi ale nie wieje taką wiochą jak tam...czy to przypadkiem nie było wszytsko ustawione?

Gość czy masz coś wspólnego z fają?
:classic_cool:

kiedyś też załozyłam taki topik jak ktoś nei zna realiów polskiej wsi, to może się zszokować....

Gość stoliczku_nakryj_sie
MOŻE FAKTYCZNIE NIE ZNAM REALIOW PANUJĄCYCH NA WSI, LECZ WYDAJE MI SIĘ, ŻE JAK KTOŚ CHCIAŁBY SIĘ STAMTĄD WYBIĆ I COŚ OSIĄGNĄĆ, NA PEWNO PRZY ODROBINIE WYSIŁKU BY TO ZROBIŁ. BO TO CZY JEST SIĘ ZE WSI CZY Z MIASTA, MOIM ZDANIEM NIE MA NAJMNIEJSZEGO ZNACZENIA. ALE SKORO ŁATWIEJ JEST LEŻEĆ I NIC NIE ROBIĆ

Gość barbórrka
Też tak uważam. W sumie łatwiej zrzucić winę za swoje niepowodzenia na kogoś innego lub na srodowisko, z którego się wychodzi. Cięzkie, bez perspektyw, itp. Sam film? Mam mieszane uczucia. Niby tacy biedni, niby na nic nie stać, a każdy dzieciak, większy, mniejszy, z komórką biega. To albo nie mamy kasy, albo mamy, tylko sporo wydajemy. I ta laska z dyskoteki. Jej malutkiego dziecka było mi najbardziej szkoda. Czytałam w necie, że hbo2 ma po raz kolejny puszczać czekając na sobotę w związku z ich letnim festiwalem dokumentów.

Gość naparwde zamknij juz
nie wszedzie tak jest nie mozna powiedziec ze tak jest na kazdej wsi.u mnie rowniez tak nie ma... dyskoteka byla ale nikt praktycznie na nia nie chodzil i zostala zamknieta teraz tam organizuja tylko wesela. na moje wsi jest pokoj i cisza i jest bardzo ładna:)

Gość mama_muminka
myślę, ze pokazali skrajne postawy osób, mieszkających na wsi. gdyby sfilmowali ludzi, którzy ciężko pracują cały tydzień, sprzątają w obejściu, wychowują dzieci, chodza do kościoła, to już nie byłob y to tak atrakcyjne dla widza. a tak film aż do siebie przyciąga, niby się odsuwasz od ekranu, ale chcesz oglądać dalej. paradoks. dzięki za newsa, ze znów hbo będzie go emitować :)