Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kazda rzecz

Mam pytanie do powaznych ludzi

Polecane posty

Gość Kazda rzecz

Czy 8300zl brutto z czego 3800zl to rachunki to duzo czy malo na 3 osobowa rodzine?

Gość Kazda rzecz
no nikt sie nie wypowie?

Gość Ludmiła :-)
dużo, calkiem sporo.

Gość Mgjapgmgpajt
Według mnie dużo.

Gość Mgjapgmgpajt
Według mnie dużo.Ja kiedyś mieszkając z tatą i siostrą we Wrocławiu w bloku na opłaty wydawaliśmy ok.700zł

Gość na taka normalna zwykła
rodzine to duzo, ale jak np. ktos jest chory i ma drogą rehabilitacje czy leki, no to moze byc mało.

Gość a mozesz autorko napisac
za co te prawie 4 tysiace rachunkow? My za kwote samych Twoich rachunkow utrzymujemy siebie i dziecko i nam zostaje...

Gość Kazda rzecz
No a mnie sie wydaje ze to malo....i nigdy nam nie wsyatrcza:(

Gość Kazda rzecz
Jasne ze moge napisac...:) Otoz splacam rate kredytu po 2900zl reszta to rachunki- za rok juz mi sie kredyt konczy i wkoncu odzyje-wtedy bede miala oplat tylko 900zl wiec wtedy zostanie juz 5100zl....takie to zycie ze trzeba walic na kredycie;)

Gość może najpierw zainwestujcie
powiedz to ludziom którzy zyja na granicy ubóstwa przy minimalnej placy..... jak nie umiesz gospodarowac kasą albo wydajesz na głupoty to pewnie Ci nie starcza...

Gość Kazda rzecz
Kolezanka co napisala ze za kwote moich oplat utrzymuje rodzien...to masz wiecej kasy ode mnie bo mnie zostaej tylko 2200zl a ty masz 2 razy tyle...wiec sie nie dziwie ze ci zostaje...

ciekawe, my mamy 1 dziecko, ok. 3500-3900 na miesiac i zostaje nam, ja co miesiac kupuje buty, czy ciuchy, mamy na podroze i inne takie. I oszczednosci troche... A tak z ciekawosci spytam - w jakiej branzy sie tyle zarabia? ja sie zastanawiam nad przekwalifikowaniem, zrobieniem nowych studiow...

Gość Kazda rzecz
może najpierw zainwestujcie- ja nie pisze do ludzi zyjacych na granicy ubostwa tylko do takich ktorzy maj apodobna sytuacje i wybacz ale pisanie o biednych , glodujacych sa nie na miejscu...a co to moja wina?Ja tez moglabym miec zal ze musialam budowac dom na kredyt a nie dostalam za darmo np po babci...

8300-3800=4500, jakie 2200???????????????

Gość de Rais
całkiem nieźle my na 6 osób mamy 2000 zł :classic_cool:

Gość Kazda rzecz
a mozesz autorko napisac- no wiec wlasnie masz wiecej ode mnie....bo ja ci napisalam ze mi zostaje tylko 2200zl na zycie.. Brankza IT.

Gość Kazda rzecz
a mozesz autorko napisac- NAPISALAM 8300ZL BRUTTO!!!lUDZIE CZYTAJCIE ZE ZRIZUMIENIEM

Gość tryteyet
większość osób napisała, że to dużo... możesz się oddalać :classic_cool:

Gość Kazda rzecz
a mozesz autorko napisac rozumiem ze masz te 3900zl juz na zycie czy jest tokwota z ktorej musisz oplacic rachunki?Jelsi tak to ile pozostaje ci na zycie?

Gość według mnie mało ZOSTAJE
:(

no ok, mogłas od razu napisac pensje netto. ale jak wam zostaje tylko 2200 to tez nie jest tak tragicznie, zalezy jeszcze ile lat ma dziecko. Jak nie macie chorych ambicji zapewniania mu codziennie nowych zajeć z baletem mongolskim włącznie, to moze byc ok. My do niedawna mielismy 1800 na nas troje (jak ja nie mialam pracy)

Gość Kazda rzecz
tryteyet- oddalic to ty sie mzoesz araczej wydalic..i nie mow mi czlowieczku co mam a czego nie mam robic....a jak nie masz nic ciekawego do napisania to won stad...

z tych 3500-3900 oczywiscie place rachunki wiec zostaje 2800-3200. a jakby wliczyc benzyne za 3 nasze samochody (nie mozemy miec mniej) to wole nie myslec.

Gość Kazda rzecz
a mozesz autorko napisac- nie nie mam chorych ambicji bo mnie na chwiel obecna na nie nie stac:)Musze sie przemeczyc ten rok...a potem kto wie;)mamy dziecko 10 letnie...potrzeby sa....i ja rowniez uwazam ze te 2200zl to kwota na tkie smutne zycie:(

Gość Kazda rzecz
a moge zapytac po co wam az 3 samochody?No chyba ze jeden jest dziecka.:)

tyle że Tobie sie skonczy kredyt i bedziesz miala kupe kasy, my nie mamy kredytow i zarabiac wiecej nie bedziemy, moze za 10 lat, chyba, ze ktores z nas sie przekwalifikuje. a ja bede miec kolejne dzieci...

Gość tryteyet
zdecydowania powinnaś wypierdalać, poza tym dam ci dobrą rade: odstaw wóde bo nie trafiasz grubymi paluchami w klawisze i ciężko się czyta twoje wypociny