Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donaldu Tusku

Głusjmy na SLD

Polecane posty

Gość Donaldu Tusku

Ja głosuje na SLD wam tez polecam.

Gość Schetynescu
i ja też

Gość Prezes Kaczyński
RODACY! Po raz pierwszy zgadzam się z Donaldem Tuskiem! Głosujmy na SLD! ja bede głosować na SLD! Leszek by tego chciał! Pozdrawiam: Prezes Kaczyński.

Gość Katolicki Prymas Polski
Szanowni rodacy, wierni i kafeteriusze... Ja, w imieniu instytucji którą reprezentuje ogłaszam ze będziemy głosowali na SLD i namawiamy do tego gorąco wszystkich którym nieobojętny jest los najjaśniejszej Rzeczpospolitej. Niechaj Bóg ma was w opiecie. Z Panem Bogiem.

Gość Biskup Ewangelicki
Szczęść Boże! Zgadzamy się z braćmi Katolikami i my też gorąco zachęcamy do głosowania na SLD, albowiem taka jest wola niebieska. A więc... ALLELUJA I DO PRZODU!

Gość Kazia Sztuka
Feminichy również są za SLD! Napieral jest przystojny mimo że ja sie nie znam bo jestem feministką.

Gość homoseksualista wlkp
Zgadzam sie z tuskiem, głosujmy na sld, opodatkować kler i dać gejom. Musimy gonić europe w liczbie gejów, jesteśmy na szarym końcu jeśli chodzi o liczbę gejów na 1000 mieszkańców.

Gość Ludwik Dorn i Saba
My też popieramy SLD, SLD to przyszłość narodu i kraju.

Gość ALIK kot
gdybym mógł też bym głosował na SLD ale nie moge! Ale ty możesz! Zagłosuj w moim imieniu, zagłosuj na SLD.

Gość SLD ? hehe
SLD to postkomuniści i tyle . Ja głosuje na Palikota bo jest 100 % liberałem a moi koledzy głosuje na Palikota lub na JKM

Gość Lechu Wałęsu
Szanowni rodacy, głosujmy na SLD prawda, ja i Danuśka na SLD zagłosujemy prawda bo SLD to jest prawda partia Postępu! BĄDŹMY SOLIDARNI! GŁOSUJMY NA SLD!

Gość Cyklistka
Sam żeś jest postokomunista, Napieralski to jeszcze w pieluchy wtedy srał i nie ma nic z Komunistami wspólnego.

Gość Vlex
A jaki oni mają program?

Gość Adam Małyszu
Kiedy rządziło SLD - ja wygrywałem Puchar Świata i mistrzostwa świata, zdobywałem medale na olimpiadzie i raz wygrałem Turniej Czterech Skoczni. Za czasów prawicy same jakieś ochłapy. Dlatego nie ma innej opcji - SLD!

Gość ex president Kwasniewski
Popieram przedmowcow, glosujmy na SLD, sam to niniejszym ucznie :) Niech zyje sport!

Gość Sratyn nowa huta-wieś Bieruta
Ja także zagłosuje na sld bo tak naprawdę zawdzięczam im wszystko. I mieszkanie i prace szatniarza i rente. Mimo, że całe życie byłem bezproduktywnym darmozjadem nigdy na wino mi nie brakowało.