Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Dlaczego tak trudno poznać fajną,zgrabną dziewczynę o czarnych włosach ??

Polecane posty

A jak już , to widuję takie tylko z facetami na ulicy :/ Od zawsze marzyłem o takiej żonie ( chodzi mi o typ urody wiadomo,że charakter liczy sie bardziej ) ale mam już 25 lat i starokawalerstwo witam . No nic dobrze,że chociaż mogę sobie podróżować po Europie i zwiedzać fajne miejsca myślać o tej jedynej ktora nigdy nie nadejdzie . Właśnie wróciłem z Bawarii, pije bawarskie piffko i tak mnie na przemyślenia naszło. Pozdrawiam Jacek

Gość do tej wyzej
jak to nie ma naturalnych czarnych włosów:O??

Gość opooooiiijj
nie jest trudno taka poznac, wejdz na portale randkowe albo zwyczajnie wyjdz z domu

Gość Adamie przeciez wiem
szukaj a znajdziesz, jestes zalosny ,zaluje ze cie poznalam, uwazaj bo zostaniesz sam

może i jest farba ale jakoś czasami taka sie widzi... i albo z facetem pod reke albo..nie zwraca na czlowieka uwagi. szkoda,że nie zostałem gejem, kobiety to skomplikowane istoty. owszem mialem kilka pulchnych kobiet i mam dosc bo z higiena to raczej na bakier były....

o boże po prostu mi sie nie układa z moja obecna wszystko już wygasło i szukam nowej , z obecna sie rozstalem po co być z kimś kto nie dna o higiene, kto sie tylko gapi w telewizor, na kogo trzeba btylko harować a w zamian nawet dobrego seksu nie ma i z higiena na bakier.. chyba sie zraziłem do związków na amen i zakochałem we własnym wyobrażeniu kobiety idealnej..heh !

Zastanawiam się jak to możliwe, że ktoś nie dba o higienę. Kurde, to naprawdę jest fascynujące...

Gość Adamie przeciez wiem
z mojej strony tez juz nie ma uczucia, to wszystko przez ciebie

Gość Raczej to nie jest źle...
Ja mam czarne, długie kręcone włosy, czarne oczy i południową urodę.. I fakt nigdy odkąd sięgam pamięcią nie byłam sama... :) Od 15 roku życia. Chwilami miałam nawet 3 facetów... ale wtedy miałam za mało czasu na książki i naukę. :P

wolę proste , kręcone to mogą byc blond . a ty oferma nie popisuj sie idioto bo nikogo to nie bawi...

Gość laleczka czaki zbiera maki
jak ty szukasz laski do wyglądania i pachnięcia, to boję się myślec jaki z ciebie nieciekawy człowiek i pustak

Nie wiesz, co fajne w takim razie.. Blond kręcone to kojarzą mi się z pulchnym amorkiem... bleeee... Czarne są grubsze sporo, bardziej błyszczą i wygląda to sporo lepiej. http://www.lansik.pl/12519/megan-fox-w-kreconych-wlosach/ - mam takie, tylko ciemniejsze i więcej włosów.

Na tych zdjęciach też widać jak wygląda w prostych, a jak w kręconych. Moim zdaniem nie ma o czym mówić.

Naturalne kręcone to rzadkość. Prostych na każdej ulicy jest tysiące.

Gość gość
Po prostu źle szukasz. Dużo jest takich dziewczyn nawet ja mam czarne włosy i jestem zgrabna. Jeśli chodzi o to czy są wolne to tego nie wiesz może któraś szła z bratem. I to nie możliwe że każda kogoś ma może po prostu boisz się zagadać? Albo nie traktujesz dziewczyn poważnie? Miłość nie zależy od wyglądu!

Gość gość
może i miłość nie zależy od wyglądu ale jeżeli ktoś samym zapachem będzie cie odpychał to nijak z tego miłości nie będzie, a powiem wam szczerze, że ja znalazłem zgrabną z naturalnie kręconymi włosami brunetkę z mocnym charakterem, można? można