Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Siema, lenie

Polecane posty

Serwuję dzisiaj siemię lniane z racji tego, że dobrego ciałka nigdy nie za wiele :P

Suwka że też chciało Ci się topik zakładać przecież to wymaga wysiłku, palce Cię nie bolą? :classic_cool:

mycha, no właśnie bolą i miałam nadzieję, że ktoś się znajdzie, by je wymasować... ;)] O, Kinky :D

Kinky, a to ja poproszę ten zestaw ;) mycha, ty leniu jeden! :P

Kinky, aaa, bo ty miałeś co innego na myśli z tym full zestawem? Bo ja myślałam, że chodzi o masaż dłoni plus kubełek nóżek kurczaka. :classic_cool:

Hmm, mycha, fajnie :D Czyli że plażę masz za darmo? Szczęściarz :)

No właśnie, kuzyn. Wszystko jak w rodzinie :P Nawet nie wiesz Suwko co ja robilem swojej kuzynce w 2004 roku w międzygórzu :classic_cool: Ale cihhooo szaaaa :D

Kinky, siemię lniane jej robiłeś? :P Heh. :) Też bym się tego wstydziła, ale uwierz mi, najlepiej pić, jak jest ciepłe, mieszać, aż się zrobi kleik, a potem szybkie łyki i na końcu trzeba z trudem przełknąć te fusy, ale raz się żyje! :D

Kinky, spoko. I tak nie wiem, o co łazi, więc nic nie powiem ;)

Miałem 14 lat, Ona 15 :D :classic_cool: Inne czasy, dopiero sie odkrywało... co i jak :P A po co pijesz to siemię lnianę ? Jak smakuje :)

A tak lubię sobie je pić :classic_cool: Iii tam. W takim wieku to wiadomo, że się odkrywało. Ja tak nie robiłam, ale dla innych to podobno normalne :D Mycha, nic tu przed nami nie ukryjecie :classic_cool:

Kinky i mycha, i ja w rodzinie. Ale super :D No, to w takim razie, starsi bracia, który mi da na kino? :D

chcesz to wpadnij do mnie na seans. Ostatnio oglądałam w samotności, późnym wieczorem horror na kinie domowym i muszę przyznać, że efekty były przyzwoite :classic_cool: