Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Siema, lenie

Polecane posty

Mycha, no i właśnie tu jest dupa, bo jeśli chodzi o horrory, to nikt nie lubi ich ze mną oglądać :D Kinky, hmm, ale co? Ty mi dasz pieniążki, a jak jak przystało na siostrę uściskam brata i polecę na film :D

Suwko :D Uściskasz pewną cześc mojego ciała :classic_cool: Kuzynko Mycho :D a co to za film ? Ja mam ochotę na Silent Hill, ale klimatu nie mam na razie.

Suwka dlaczego nie chcą? Ja mam peeeeełno filmów z różnych kategorii więc byłoby w czym wybierać :D Kinky obejrzałam freddy'ego pierwszą część z 84r. widziałam jako dziecko i tak mnie wzięło jakoś :P a co do Silent Hill to każdy mi polecał i wychwalał a mi nie przypadł do gustu ten film.

Kinky, a ty co rozumiesz przez słowo "dłoń"? Bo ja z pewnością kończynę ;) Mycha, bo ja się śmieję na horrorach :P Mnie one bawią. Cóż zrobić :D

Myszko :P Bo trzeba klimat złapać do filmu, mi sie Silent podobał, za efekty. No ale kwestia gustu. Suwko, puszczę Cie do kina tylko pod własna eskortą :classic_cool: nie pozwolę żeby jakies patafiany sie kręciły koło Ciebie 😠

No ja właśnie też tak zawsze mam, jeszcze moje oczy nie widziały horroru który byłby przerażający. Zawsze znajdę jakiś absurd i zamiast się bać to albo rozważam nad jakimś schematem z filmu dotyczącym bohaterów jak to możliwe itd albo się śmieje. Dlatego właśnie ostatnio spróbowałam, załączam wieczorem kino, gaszę wszędzie światła i mam zamiar w samotności :P oglądać horrory tylko jednak lepiej te, których jeszcze nie widziałam, możecie nawet coś polecić :classic_cool:

No racja, u mnie to ciężko z klimatem. Jak się załączy wszystko a pies nagle zaczyna namiętnie chłapać wodę ze swej michy i do ''strasznej'' postaci dochodzi odgłos ''chlip, chlip, chlip'' to ciężko się wczuć tak generalnie :D

Kinky, ale ja lubię patafiany :) Chyba, że chcesz mieć pewność, że nie pójdę na film od lat osiemnastu. A to tu się zgodzę ;)

Wy Kobietki :P za dużo myślicie, wyłączcie sie i chłącie fabułę, bo psujecie sobie tym zabawę. Polecam Rec

Ta. I takim oto sposobem wszyscy będą uciekać przed znajomością ze mną. tego chcesz naprawdę?! :D

Rec widziałam i niezły był :) Kinky z tym kręceniem to się martwić nie musisz :D My same potrafimy spławiać pajaców i sprowadzać na ziemię :D

Jedyna właściwa znajomość z mężczyznami to zemną jest :P I nie spierać sie ze mną bo powiem mamie że w wekend co niby siedzieliśmy i oglądaliśmy telezakupy mango :classic_cool: piliście piwo i sie upiłyście! Powiem i sie skończy, szlaban do końca wakacji :P

Nie no wiesz cooo... zamiast pomóc krewnym i zaoszczędzić wstydu rodzinie od razu dostrzegasz tylko pewne korzyści..... ej, chwila ja też chce :D:classic_cool:

Fuck! Wolałam nie wiedzieć, co robiliście 😭 :( (zgorszona suwka leży pod telewizorem i płacze)

Obudziła sie :O Ten palec w twoim tyłku to Mychy był :O Paskuda jedna :( Ja probowałem ją powstrzymać ale jest silniejsza ode mnie!

W moim tyłku? Palec muchy? To już happy endu nie mogło być i nie mogłeś leżeć obok?! :D

Probowałem :P ale Ona powiedziała "Odejdź od niej albo Cie zbije" :O Nic nie mogłem zrobić :( Niedobra, bardzo niedobra Mycha! :O

na chwilę odejdę i już mnie obgadują 😴 a teraz Kinky lepiej się przyznaj jak było naprawdę bo jak nie to... 😠

No dobra, ej ,spokojnie bez nerwów :O juz mówię... Jak tak sobie leżałaś pod telewizorem Suweczko :) przykryłem Cie kocykiem i pocałowałem w policzek i powiedziałem "Miłych snów" :) A potem sie obudziłaś :)