Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widok przysłania oczy

coraz więcej samotnych mamusi z wózeczkami na spacerach

Polecane posty

czy oczekują litości? czy czegoś innego?

staszek spod monopolowego ktoś musi pracować tepaku pod monopolowym dużo nie zarobią

offerma szukaja frajerow frajerów do utrzymywania czy do seksu?

hellenamaria2011 no trudno by w tygodniu cala rodzina przechadzac sie po parku. kto ma pracowac? bezrobocie to samowolka

A ja widuję wielu mężczyzn z wózkami. I co, też samotni? Ludzie chodzą do pracy. Mają różne zajęcia. A tak generalnie to co Cię to obchodzi?

staszek spod monopolowego o co ci chodzi frajerze? nie zakumales o co mi chodzi? idź na red tube i strzep sobie konia bo tylko to potrafisz twój poziom intelektualny odpowiada odpowiedziom i sposobom na zaspokojenie się

Boratka A ja widuję wielu mężczyzn z wózkami. I co, też samotni? Ludzie chodzą do pracy. Mają różne zajęcia. A tak generalnie to co Cię to obchodzi? generalnie to nic , szczegółowo tylko pytam

No to szczegółowo odpowiem. Nie oczekują litości. Są na spacerze z dzieckiem lub idą dokądś w im tylko znanym celu. Tak samo jak cała reszta ludzi. Czasem tylko przydałoby się zapytać taką mamuśkę czy nie potrzebuje pomocy kiedy wsiada w wózkiem do autobusu czy w innej podobnej sytuacji. Zwykła uprzejmość. Nic więcej raczej nie chcą

Boratka No to szczegółowo odpowiem. Nie oczekują litości. Są na spacerze z dzieckiem lub idą dokądś w im tylko znanym celu. Tak samo jak cała reszta ludzi. Czasem tylko przydałoby się zapytać taką mamuśkę czy nie potrzebuje pomocy kiedy wsiada w wózkiem do autobusu czy w innej podobnej sytuacji. Zwykła uprzejmość. Nic więcej raczej nie chcą jesteś pewna? a jeśli ja wiem , że są zostawione?

"a jeśli ja wiem , że są zostawione?" i chodzą na spacerki w godzinach pracy? a z czego żyją? ej, to ja też chcę być taką samotną matką, której życie to spacerki! :D

re-min-ka "a jeśli ja wiem , że są zostawione?" i chodzą na spacerki w godzinach pracy? a z czego żyją? ej, to ja też chcę być taką samotną matką, której życie to spacerki! chcesz spacerować w poszukiwaniu?

ale ja nie muszę nikogo poszukiwać, potencjalnego ojca moich dziatek już mam :P ja chcę tylko spacerować, zamiast pracować :D