Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolesław BOlek

Czego nam najbardziej brakuje w życiu ?

Polecane posty

Gość IMO13848
Papierki nie papierki. Jak nie pieniędzmi, to czym innym będą Ci przy władzy propagowali niewolnictwo. Nic na to nie poradzisz.

I to jest najgorsze. Wszyscy myślą, że są wolni i robią co chcą a tak naprawdę robią to co im wmówiono, że chcą. Niewolnicy bez świadomości bycia w niewoli

Gość Lolesław BOlek
Wiem, że nie poradzę, ale pomarzyć mogę.

Gość Lolesław BOlek
Ciekawe jak długo może potrwać taki stan rzeczy. Ten kolos na glinianych nogach funkcjonuje od tysiącleci.

Gość całonocna rozpacz
Bolek ale przecież sam wszystkiego nie wyprodukujesz, jak uprawiasz żyto to musisz kupić lub wymienić (czyli również kupić) to na inne rzeczy kóre ci są potrzebne, także to nie jest tak ze ktoś wmawia nam wartość pieniądza. Gdybyś płacił swoim zbozem to wtedy ono by miało wartość. Czego nie rozumiesz?

Gość Lolesław BOlek
To jest właśnie to, zbyt abstrakcyjna jest dla Was myśl, że mogłoby być inaczej.

pieniedzy pieniedzy i jeszcze raz tylko i wylacznie pieniedzy. jest kasa jest wszystko.

Gość Lolesław BOlek
Gówno wszystko, zdrowia nie kupisz.

ale jak sie jest cgorym to zwykle potrzebna jest kasa na operacje np. tylko niektore przypadki sa nieuleczalne i zadne pieniadze nie pomoga. ale co tam jak za kase mozna miec wiele innych wspanialych rzeczy o ktorych sie marzy cale zycie...

Gość Lolesław BOlek
Ja nie neguję, że za kasę można wiele rzeczy mieć. Rewolucji tez robić nie zamierzam. Żal tylko, że ludzie tak bardzo tkwią w tym bagnie, że nawet nie dociera do nich, ze mogło by być inaczej. Macie bardzo zamknięte umysły.

Gość gooooo
mojego kochanka .....