Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoktoawassssss

ktos z Was korzystal z uslugi FUN SKAN w sieci Plus?

Polecane posty

Gość ktoktoawassssss

co sadzicie? jakie osoby ( chlopaki) moga korzystac z tej uslugi?/

Gość t 78
ja teaz pisałam kilka lat temu i tez poznałam tam swojego faceta ale juz z nim nie jestem

ja też kiedyś się w to bawiłam, ale juz kilka dobrych lat temu.. piszą tak jak pomarańcza cytrynowo-limonkowa napisała .. albo małolaci albo faceci bliżej trzydziestki.. Ja akurat pisałam głównie z nudów i z nikim sie nie spotykałam, ale moja kumpela poznała w ten sposób kilku swoich facetów :P

Gość pomarańcza cytrynowo-limonkowa
Ja się postanowiłam zaryzykować i spotkałam się tylko z tą jedną osobą i tak już ponad 2 lata razem jesteśmy :D Udało mi się jednym słowem, bo przecież mogłam trafić na jakiegoś mordercę/pedofila/zboczeńca itd.

Gość zalula
Na skanie poznalam faceta który został moim mężem. Mamy dzieci no ale cóż teraz będziemy się rozwodzic bo On jak się okazało nie wyrósł z tego przekletego fan skanu!!!!!

Gość gość
To ok:-)jak dasz fotczke hehe zuza jak może:-)to jak dasz.?

Gość gość
Ja tez sie w to bawilam poznalam super faceta pierwszego dnia i tak zesm klikali ze przelecialy 2 lata rozmow on chcial sie spotkac ale ja dalam plame :-(

Gość gość
ja mam nick na fun scanie.porazka.banda zbokow.wiele razy,gdy pisalam grzecznie,ze nie jestem na scanie by szukac kochanka,bylam i tak wyzwana od curvy.jak jestem zajeta,lub nie mam akurat ochoty pisac,to znow jazdy,ze nie odp i po co w takim razie tam jestem zalogowana.foty..desperaci i belfegory.ale zapewne i perelki tam mozna znalezc,tyle ze ja juz w cuda nie wierze.

Gość M51D25
Ja korzystałem kiedyś , poziom rozmówczyń bardzo niski, doszło do jednego spotkania - pierwszego i ostatniego . Nie polecam