Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Toshiba Satellite

Lumpeks

Polecane posty

Powiedzcie dziewczyny byłyście kiedyś w lumpeksie? Można tam coś fajnego kupić? Są oryginalne rzeczy? Ile kosztują? Ile na wage to dużo ile mało? 50zł dużo?

Koleżanka strasznie zachwala.. Mówiła mi dzisiaj,że kupiła bluzke z H&M za 4,50zł pokazywała mi ją i na prawde śliczna ta bluzka nigdy bym nie powiedziała ,że z lumpeksu.. dlatego chyba muszę się skusić jak za takie śmieszne pieniądze...ładna rzecz.

Gość Ja tam sobie
uczęszczam, mam dwa w jednym, po jednej stronie na wagę, pod drugiej w 2-3 zł (zależy jaki dzień). Do tego drugiego na początku nie wchodziłam wcale, bo wyobrażałam sobie, jakie tam musza byc ciuszki za taką cene. ale kiedys kumpela mnie zaciągnęła i nie żałuję, świetny brązowy, obcisy płaszczyk z duzymi guzikami wychaczyłam, podobny widziałam w orsayu za 100:D a ja dałam za niego 2:D Fakt, czasami są ciuchy, których w ogóle nie powinni wywieszac, ale trzeba miec oko, czasami można wyłowic super reczy. Jeszcze sweter długi kremowy też tam własnie kupiłam:) a na wagę sa lepsze gatunkowo, też fajne ale najpierw wchodze tam po 2,3 zł. Bo tam kupie 3 rzeczy w cenie jednego ciuszka na wagę:D:D A co najlepsze, nikomu się do tego nie przyznaję publicznie ( poza moim małym gronem), a jak wchodze to tak, żeby na ulicy nie było nikogo znajomego:D:D:DD:D:D: odpał:D:D:D

hehe no ja właśnie też bardzo się wstydzę tam wejść... ale widzę bardzo często młode dziewczyny jak tam przebierają.. I musi coś w tym być ... No ale ta bluzeczka mojej koleżanki prześliczna za 4,50żł!! i to ona mnie tak namawia do tego..

No moim zdaniem 50zł na wagę to juz tak sporo troszke, raczej t 50zł zwykle traktuje jako górna granicę.. no i oczywiście, zalezy co chcesz tam kupic.. bo jakies futro czy wielka pościel niekoniecznie bedzie ci sie opłacało kupić na wagę, ale jakieś lekkie bluzeczki, sukienki to tak.. I nie zawsze, kiedy wejdziesz od razu coś znajdziesz ciekawego..

Gość ja tam sobie
ja mam 21 lat:D Hahaha no chyba każdy się wstydzi. Ale jak na imprezę czy coś to raczej w lumpie, wiadomo że bielizny, podkoszulek czy butów stamtąd nie kupię, ale naprawde, można dużo fajnych rzeczy wyhaaczyć. Moja mama jak mnie zobaczyła obładowaną po powrocie, jak jej pokazałam co kupiłam i za jaką cenę to an drugi dzień leciała ze mną:D:D:D ale nie potrafi się odnaleźć, nie ma chyba do tego smykałki:D:D:D Najlepsze jest to, że każdy mówi, jaka fajna bluzka, jaki fajny sweter:D:D:D skąd? a ja w myślach z lumpa:D:D:D mam taką jedną kumpelkę bardzo w porządku i też kupuje w lumpie, dopóki się nie dowiedziaąłm, w zyciu nie pomyślałabym, że ona też korzysta taniochy używanej:D:D;)

Gość ja tam sobie
Koło mnie na wagę w pon. jest 53 zł...a potem wiadomo, im bliżej końca tygodnia, tym taniej.

u mnie na roku na studiach tez było mnóstwo dziewczyn, które kupowały w lumpeksach.. aż bym się nie spodziewała.. bo ja sama raczej tam często nie chodzę, jakoś nie bardzo umiem wybrać sobie cos fajnego i zawsze kazdy taki mój zakup to niewypał, ale moja ciotka tylko tam kupuje i mi czasem podrzuci jakiś ciuszek :D

Gość Ja tam sobie
pewnie dużo osób kupuje, tylko nie przyznaje się...jak ja:D

kurczę to już faktycznie jestem przekonana do tego :) Jak będę miała wolne to pochodze po lumpach :D Jak to mówicie.. Dla mnie "lump" to troche dziwnie się wymawia wole mówić lumpeks :D ALbo odzież używana :D Znacie jakieś fajne zaopatrzone w modne ubrania lumpeksy w Łodzi?

Ja też sporadycznie kupuje, ale nigdy się nie chowałam i tego nie ukrywałam ;) W zeszłym sezonie jesiennym nakupowałam masę sweterków za 1-2zł tych samych praktycznie co aktualnie można było oglądać w galeriach. Ale to mam tylko 3 u siebie w mieście do których chodzę najczęściej w dniu wyprzedaży i jakąś rzecz zawsze upoluje ;) Też raczej nikt tego nie zauważa bo wybieram tylko te rzeczy naprawdę niezniszczone

Gość Ja tam sobie
Była trochę krótsza i dekolt bardziej owalny.

Gość gość
ja prowadze ciuchland i na przyklad powiem wam, ze mam duzy ruch odkad zmienilam hurtownie, teraz biore stad ciuchy www.wilowscy.pl i jest o wiele lepiej z klientami, bo wracaja :)