Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona_24

czy to strach?

Polecane posty

Gość zmartwiona_24

W skrocie sytuacja wyglada tak : jestesmy para od 6 lat - ja nelagalam na slub on mowil ze jeszcze czas - teraz wiem ze chce sie oswiadczyc a ja juz tak bardzo tego nie pragne. Nie jestem pewna czy chce sie zareczyc i sie z nim ozenic? Czy to moze strach i stad ten lek?

Gość LittleMe
Dokładnie, po co naciskałaś na ślub...

Gość zmartwiona_24
Naciskalam - chcialam slubu bo nie chcialam zeby mi sie " wymknal " z czasem zrozumialam ze nie tedy droga wiec dalam sobie spokoj... A teraz sama nie wiem czy tego chce czy nie....

Gość zmartwiona_24
Zreszta juz dawno przestalam naciskac - jakies dwa lata temu a teraz widze ze szykuje mi niespodzianke i sie tego obawiam, nie chce go zranic a sama nie wiem czy slub to cos co na dzien dzisiejszy mi odpowiada

Gość zmartwiona_24
Wiem, dlatego przestalam naciskac - jest pierscionek, wycieszka do Wenecji, beda oswiadczyny a ja nie wiem co mam zrobic :( Widze to zupelnie inaczej z perspektywy czasu

Gość zmartwiona_24
Sadze ze tego nie uczynie - zgodze sie bo go kocham i nie chce go ranic aczkolwiek slub bedzie nie predko. Sadze ze bedzie to najlepsze rozwiazanie....

Gość zmartwiona_24
:)

Gość zmartwiona_24
Uwielbiam czytac a ze nie mieszkam w Polsce ani sie w niej nie urodzilam to strasznie pragne uczyc sie polskiego i wszystko co polskie mnie ciagnie do siebie.... I fakt czesto osoby z mojego " polskiego " otoczenia mi mowia ze uzywam slow ktore malo kto dzis uzywa niestety ;)

To niepewność, obawa przed zamknięciem drzwi na wszelkie możliwości jakie daje stan wolny, zamknięcie drogi do innych kobiet jeśli podejrzewa że wciąż mogą istnieć "lepsze".