Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutroswww

jutro szef mnie woła na rozmowe i nie wiem jak mam sie wyjasnic

Polecane posty

Gość w plusie jest takie
nie martw sie, jesli jestes dobrym pracownikiem, to najpewniej najpierw da ci upomnienie. nie wiem, jaka masz umowe, czy czasowy, czy etat normalny, ale na etacie to nie tak latwo zwolnic, a dyscyplinarki za spoznienia 5 minut to raczej nie daja...

Pewnie jakies upomnienie od Niego dostaniesz... postaraj mu się to wyjaśnić...tylko czasami trudno jest uwierszyć że zawsze "coś" akurat się wydarza jak idziesz do pracy i dla tego się spóźniasz... ale jeśli Ci się uda to powiedz że więcej Ci się to nie bd powtarzać i staraj się żeby tak było... nastawiaj sobie budzik na pare min wcześniej...i klucze i rzeczy sobie od razu wszystko szykuj dzień wcześniej żebyś nie musiała na drugi dzień czegoś szukać

Gość jutroswww
mam na czas okreslony do grudnia..nie boje sie samego zwolnienia bo i takmusze szukac czegos ale nie lubie takich syytuacji jak ktos na mnie krzyczy.......i nie wiem co mam gadac wtedy

Gość w plusie jest takie
mysle ze jak sie zaniesiesz histerycznym szlochem to nie bedzie krzyku :D

Gość jutroswww
heh...no nie wiem.. Moze jestem za bardzo przewrazliwiona i histeryczna ale wszytsko bardzo intensywnie odczuwam to fakt...Dzis nie bed emogla spac przez stres i jutro znow zaspie...Bledne koło...

Gość jutroswww
ostatnio miałam być n1 do 22 a pomyliło mi sie i przyszłam na 8.00..Wiec o 16 poszlam domu.A on sie nie zorientował za to o 20 wieczorem sie kapnał ,żemnie nie ma i dzwonz pretensjami gdzie ja jestem..A ja,oswiadczam z e wdomu po pracy juz:O jestem ebznadizejna

Gość w plusie jest takie
plan.ukladaj plan sobie. i realizuj go. wyjdz z domu tak, by byc POL GODZINY wczesniej w pracy. koniecznie! masz cos na uspokojenie teraz? chocby melise?

Gość jutroswww
mam melise i oksazepan ktory zaraz sobie lykne:(

Gość w plusie jest takie
grafik zawsze sobie spisuj na kartce i nos ze soba w torebce. niech wszystko ma swoje miejsce i swoj czas.

Gość jutroswww
wiesz co ja nawszeli wypadek to juz teraz bym wyszla z domu:O

Gość w plusie jest takie
nie sadze by takie silne leki byly konieczne :O zebys znowu nie zaspala :O

Gość dasz rade!!!!!!
czesto bierzesz ten oksazepan? po nim ciezko ci sie bedzie obudzic,zrob melise z 3-4 torebek i cie zmuli:)wylacz kompa poczytaj cos nudnego przez 10 min i zasniesz

Gość w plusie jest takie
no bez przesady :D widze ze masz sklonnosci do robienia rzeczy tak hurra :D

Gość jutroswww
ja ciagle biore oksazepan bow nicy nie moge spac i zasze musze go lyknac.stad literowki i balagam w wypowiedzi bo juz po nim jestem.Byly chlopak mnei od tego uzaleznil bo jak sie klocilismy i na mnie nawrzeszczal to potem mi dawal ten lek zebym sie uspokoila i tak przywyklam do tych magicznych tabletek juz drugi rok

Gość jutroswww
oj tak mam takie sklonnosi..Jutro mu powiem wszystko szczerze po rpostu..i powiem ze udam sie z tym do psychologa,bo naprawde sie udam

Gość dasz rade!!!!!!
no to mamy powod dlaczego sie nie budzisz:( wiesz co zapytaj lekarza o pramolan moze ci pomoze wyjsc z tego oksazepanu,pramolan nie uzaleznia,troche uspokaja i bez problemu zasypiasz,oksazepan to gowno#!!!!!

Gość wisz co powiedz mu prawde
o tym oksazepanie pewnie zrozumie,lepiej tak niz zmyslac niestworzone historie

Gość dasz rade!!!!!!
a i te rozkojarzenie i roztrzepanie tez moze po tym oksazepanie byc,jestes zamulona rano ,spowolniona dlatego sie nie wyrabiasz

Gość jutroswww
mzoe masz racje...jestem od tego uzalezniona... nie wiem moze faktycznie mu o tym powiedzie.Bo mysli ze go olałam kiedys zwracl mi uwage a ja nadal sie spoziam a to nie zalezne odemnie a wyglada tak jakbym zlala to kompletnie.Atak nie jest,bo sie tym przejume

Gość dasz rade!!!!!!
hmmm z tego ciezko wyjsc z tego leku ,koniecznie idz do psychologa

Gość nie mow mu tego
:O:O pomysli,ze jestes swiruska na psychotropach:O

Gość dasz rade!!!!!!
a co to jest acze?

Gość mam problem z plusem
jutroswww dzis tak zrobilam wlasnie...a potem okazalo sie ze klucze sie zapodzialy gdzies... Jak to gdzieś??? To włóż je do torebki, same przecież nie wyjdą i już jeden problem masz z głowy. A budzik nastaw sobie na pół godziny wcześniej i jeśli masz np. na 6 do pracy, wmów sobie, że masz na 5:30 i się szykuj wtedy. :)

to nic nie da. szef cie nauczy, mnie tak opierdolil raz, ze nawet na nastepna robote gdy mialam na 6 to zdazylam wstac. i co? zdazylam:D milion koszykow w pokoju-o 1 w nocy sprawdzam jeszcze gdzie prawko,klucze,komorka,a kanapki?chleb tostowy i ser w plasterkach pakowany oddzielnie... koszyki pozwalaja mi zgarnac ten pierdolnik i posprzatac, zwlaszcza te dwa wielkie, w ktore pcham majtki i ksiazki-generalnie sprzatam 3 razy w tyg, albo przed wizyta chlopaka, probuje robic wszystko i sprzatac, a mase pierdol na stole teraz zgarniam raz do koszyczka(mam szafke ratanowa z 7 szufladkami-koszukami), a te pierdoly ro od tuszy do rrzes konczac na fajkach. klucze-z wyraznym breloczkiem. w nocy-nie pal w pokoju, nie pij wieczorem mocnych herbat. spij przynajmniej 6,5 godziny na dobe.

oj nie wiesz jak to jest? albo obudzisz sie z glowa jak dzwon,albo ukladasz te przeklete baranie loki-wlosy,ktore nigdy rano nie chca sie ulozyc, albo rano nie wysuszylas i masz szope:D wiec lecisz na rozbicie ryja, i wiesz ze dopoki kawy nie wypijesz to koniec. a zanim siegneisz po kawe, to juz stado ryczacych mord-dawaj, dawaj. ja bym przeprosila, i poprosila o solidny ochrzan, a jezeli to pomoze ,to szefa bedziesz traktowala jak ojca:)

Gość mam problem z plusem
a z tym lekiem to daj sobie spokój, on strasznie uzależnia, weź kup sobie melatoninę. Po niej będziesz spać spokojnie, zobaczysz. Oxazepan to strasznie silny lek dla nerwicowców, nie bierz tego świństwa. On powoduje zmiany w mózgu, to jest benzodiazepina. Zobacz tylko na - Działania niepożądane>1/100- Ospałość, która zanika po kilku dniach stosowania leku. 1/1000-

Gość dasz rade!!!!!!
taaa fajnie napisac z tym lekiem niech da sobie spokoj,obawiam sie ze bez lekarza z tego leku nie wyjdzie -ona juz jest uzalezniona

Gość evaaaaaaaasssssss
ZENADA!!! to czy sie spozniasz czy nie zalezy tylko i wylacznie od ciebie, jesli nie potrafisz sie zorganizowac to do widzenia! ja bym cie wylala juz dawno. dziwne, ze miesiace oko na to przymykal!!! dorosla kobieta a taki ma problem jak z podstawowki