Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrpawel

facial, cum shot (wytrysk na twarz) - co myślicie, Kobiety?

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] Miła w dotyku reaktywacja Ja tez z nim mam Czasem 6-7razy pod rzad Mam na mysli orgazm wielokrotny KOles ma taka technike, ze lepiej robi mi dobrze niz ja sama! Kurde, znow mam ochote tez tak chce 😭 :( stara doopa ze mnie :P:P jestem w takim wieku, że sie juz mnie o wiek nie pyta:classic_cool::D:P

Ja tez uwazam, ze kazdy wiek ma cos fajnego ;) NIedawno mialam 30 urodziny i szczerze, zawsze lubilam sie bzykac. Wtedy bylo fajnie i jak poznalam mojego obecnego partnera nie mogl sie nadziwic ze taka malolata, a sie bzyka jak profesjonalistka ;) a doswiadczenia zbyt wielkiego nie mialam. Za to talent, jak On to mowi- ogromny ;) Wtedy bylo fajnie, zawsze mialam orgazm, NIGDY W ZYCIU nie musialam udawac ;) A teraz to juz masakra :) Gdzies od 3 lat czesciej mam pochwowy niz lechtaczkowy, ktory mnie nie satysfakcjonuje sam i jak mam tylko taki, musi byc powtorka ;) Orgazmy wielokrotne- kiedys miewalam, teraz miewam pojedyncze, bo najczesciej mam 2-3 nawet bez gry wstepnej :) No i jak juz mam to maskara.. az sie 'telepie' czasem, o krzyku, ktorgo powstrzymac nie potrafie juz nie wspomne, ale to akurat od zawsze tak bylo. No i odnosnie orgazmu wielokrotnego- kiedys najwiecej razy mialam 4-5 pod rzad, teraz 6-7 Moim zdaniem wiek nam sluzy, przynajmniej poki co ;) Moja mama jest ode mnie o 20 lat starsza i tez nie narzeka ;) ale nie wdajemy sie w szczegoly wiec nie wiem jak dokladnie tam jest, ale na bank bzykaja sie i to otro ;) hehe po kims to mam w koncu :D

Miła, który Cię nie satysfakcjonuje? BTW, jeśli chodzi o wiek, to z facetami jest tak samo. Starszy potrafi więcej wyciągnąć i dla siebie i dla partnerki :-)

Gość Łukaszek 1990
to moje trojkacik ; >

ale ja sie nie bawie w trójkąty :P jesli juz wybieram kobiete do zabawy to tylko my dwie:P o faceta mogłabym byc zazdrosna😴

Czyli jeden pochwowy nie daje rady i musi być doładowanie? BTW, ja bym nie wytrzymał tylko patrząc :-)

On patrzyl nie bedzie, w tym przypadku, same sie spotkamy ;) :D Ja jestem z UK wiec podejrzewam, ze ciut daleko. Androge- jak mam lechtaczkowy, to musi byc koniecznie doladowanie, a jesli mam pochwowy to z reguly wielokrotny czyli raz za razem- najczesciej tak na codzien z 2-3 razy, a jesli dluzej trawa zabawa i im bardziej ostro bylo- bywam niegrzeczna suczka i czasem musze dostac llanie.. ;) ) - tym wiecej razy mam, z reguly ok 5-6 czasem 7. NO i jest to odlottttt :) Taki ze dre sie w nieboglosy i nawet sobie sprawy nie zdaje :)

No i teraz już wiem, bo wcześniej trochę niejasno pisałaś :-) No a jeśli potrafisz tak orgazmy osiągać, to znaczy że umiesz poluzować i załapać odpowiedni klimat. Niewiele osób potrafi tak często miewać tak silne orgazmy. Ja mam za ścianą dziecko i nie jest możliwe w takich warunkach aż takie szaleństwo :-) Musimy wysyłać dzieciaka do babci, albo wyjeżdżać, by ostrzej się zabawiać. A na co dzień to niestety musimy być nieco ciszej, niż by się chciało ;-)

WIesz co, wiem ze to nie jet 'norma' ;) Moj facet jest starszy ode mnie o 7 lat i mial spore doswiadczenie, rowniez w talych zwiazkach i On tez mowi, ze takiej laski jeszcze nie spotkal :) NO i my tez mamy dziecko, wlasciwie 2 troche dalej niz za sciana ale sa ;).. z tym, ze maja straszie twardy sen i mozesz trabic nawet i sie nie obudza ;) No i.. my czesto robimy to poza domem, tudziez w 'sprzatamy garaz" kiedy dzieci nie spia ;)