Gość melis_ka Napisano Sierpień 5, 2011 szukam konsultantki avon, u ktorej bym mogla zamawiac ksmetyki ja i moja kolezanka. czekam na oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buniaaaa Napisano Wrzesień 15, 2011 a skąd jesteś jeśli mogę wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BerryTEDD 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 Jeżeli nie znalazłaś jeszcze odpowiedniej osoby - Konsultantki zachęcam do podjęcia współpracy ze mną :) Oferuję gwarantowane 10% opustu, szybką realizację i przy większych zamówieniach możliwość negocjacji opustu. Dodatkowo daję dostęp do ofert przeznaczonych wyłącznie dla Konsultantek (produkty nowości, produkty z wyprzedaży, produkty wycofane ze sprzedaży w okazyjnych cenach) Jakbyś była zainteresowana to czekam na odpowiedź zwrotną :) luiza225@gazeta.pl Pozdrawiam, BerryTEDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emilia273 0 Napisano Październik 21, 2011 Witam!!! Jestem konsultantką Avon-Białystok i zapraszam do zamawiania kosmetyków jak nie masz swojej konsultantki to możesz u mnie .Przy zamówieniu za 20zł próbka gratis!! e-mai:emila1715@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kara3107 Napisano Styczeń 9, 2012 Hej ! Też jestem konsultantką Avon Jestem z Wrocławia u mnie masz od 5-10% rabatu oraz przy każdym zamówieniu dostajesz róbkę. Szukam też osób kttóre same chciałyby zostać konsultantkami :) mój e-mail: karina@e-net.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azumi1988 Napisano Marzec 4, 2012 hej. jestem konsultantka Avon od kilku lat, a nawet kims wiecej, oferuje swoim klientkom kosmetyki o 20% tansze, mozliwosc wysylki bez dodatkowych kosztow, do zamowienia dorzucam gratisy, serdecznie zapraszam do wspolpracy nowe klientki jak rowniez nowe konsultantki moja stronka: http://odkryj-avon.strefa.pl kontakt gg 1274161 zapraszam serdecznie, pozdrawiam Kataryzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hypnozis Napisano Marzec 22, 2012 Cześć:) Jestem konsultantką Avon z Warszawy. Najbliższe mi okolice ti: Warszawa-Wesoła, Praga Południe, Targówek, Sulejówek, Stara Miłosna, Halinów, Okuniew. Chętnie przyjadę, pokażę kosmetyki, doradzę. Dla klientek gwarantowane 10% opustu oraz oferty nie prezentowane w katalogu, dostępne tylko dla konsultantek (produkty, które dopiero będą nowością, bonusy, produkty w okazyjnych cenach i wiele, wiele więcej). Przy stałej współpracy możliwy DOWÓZ KOSMETYKÓW po wcześniejszym ustaleniu. Przeważnie w weekendy. Zapraszam wszystkie chętne Panie. Proszę o kontakt: magdalena.bialek@interia.eu lub 504 799 943 Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiacyntka82 Napisano Maj 4, 2012 Serdecznie zapraszam do zamawiania kosmetyków AVON. Jestem konsultantką z Krakowa (Wola Duchacka). Sylwia e-mail: sylwia-hiacynta@o2.pl gg 7254219 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konsultantka warszawa okolice Napisano Maj 6, 2012 jeśli któraś z Pań szuka konsultantki z w-wy i okolic to zapraszam do kontaktu ze mną: avonkosmetyki@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konsultantka P-ń Napisano Maj 30, 2012 Jestem konsultantką z Poznania. Jeśli ktoś miałby ochotę zamówić kosmetyki z Avonu to zapraszam:) E-mail: avon1poznan@o2.pl Katalogi dostępne na stronie internetowej Avonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina0593 Napisano Lipiec 24, 2012 witam, jestem konsultantką AVON (Kraków i okolice) chciałabyś zamówić kosmetyki ??? Zapraszam do mnie ;) Zakupy za min 25 zł próbka kremu itp gratis zamówienie za 50 zł próbka perfum a za 100 zł gratis ode mnie kosmetyk :)) Zapraszam. karolina0593@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anetka00711 Napisano Październik 15, 2012 Jestem konsultantka avonu z mikołowa. Jesli szukasz konsultantki lub chcesz zostac konsultantka prosze o kontakt pod nr tel:505-594-250 lub nr gg 43511254 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneta1988 Napisano Listopad 19, 2012 Zapraszam do Współpracy Avon aneta1988_@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIKA2222 Napisano Styczeń 26, 2013 ZAPRASZAM do obejrzenia katalogu i zamówienia u mnie lub zapisania się do firmy: MARIZA- http://www.mariza.com.pl/ lub FM GROUP-www.perfumy.fm albo do AROMA GROUP-www.anika2222.aromagroup.pl GG-8861243 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pysiapatunia 0 Napisano Luty 8, 2013 Hej, jestem konsultantką z okolic Żagania i Zielonej Góry ale bez problemu kosmetyki mogę dostarczyć pocztą na terenie całej Polski. Chętnych zapraszam na e-mail: picja@onet.eu Gwarantuje rzetelne podejście do zamówienia i terminowość. Więcej pytań można zadawać na e-mail. Serdecznie zapraszam i pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lenina Napisano Luty 10, 2013 A ja zapraszam do świata polskich kosmetyków..:) Dla ciekawych oferty i cen polecam obejrzenie aktualnego katalogu: http://www.grazia.klubmariza.pl/page/katalogi/27/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marllena Napisano Marzec 12, 2013 Witam Avon proponujewspaniałe kosmetyki zapraszam do kontaktu ze mną pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marllena Napisano Marzec 12, 2013 Podaje kontakt: 694 502 564 zapraszam do Avon!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anexik Napisano Maj 23, 2013 Chętnie zaoferuję swoją pomoc, jestem konsultantką z Lublina jeśli jakaś dziewczyna/kobieta byłaby zainteresowana kosmetykami proszę pisać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilia S Napisano Maj 24, 2013 Jestem konsultantka AVON z Bydgoszczy. Jezeli chcesz sie zapoznac z aktualna oferta napisz do mnie! emila071292@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2013 Dołącz do świata Avon i przekonaj się jakie to przyjemne! Zostań konsultantką i korzystaj z dostępnych przywilejów! Tylko teraz możesz mieć kosmetyki tańsze o 40% Skontaktuj się ze mną aby poznać więcej szczegółów - nic nie tracisz !Zawsze pomogę, nowym konsultantkom daję katalogi, próbki i upominek. jolanta.k19@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelintta Napisano Lipiec 5, 2013 Witam Jestem Konsultantką z SOSNOWCA . Bardzo chętnie pomogę klientką w zakupie kosmetyków oraz będe przedstawiać wszelkie możliwe zniżki , serdecznie Zapraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelintta Napisano Lipiec 5, 2013 mój e-mail to : nazeliev1@interia.pl ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 19, 2013 Chciałabym zaprosić chętne osoby do współpracy w firmie AVON.Okolice Inowrocław ,Pakość ,Barcin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marlena M Napisano Sierpień 5, 2013 Poszukuję chętnych do współpracy z AVON od zaraz!!!! Nie płacisz wpisowego,nie musisz składać zamówienia co katalog,nie ma kar za nieskładanie zamówień,możesz zarobić nawet do 40% zebranego zamówienia. Dla nowych konsultantek program TPS,a w nim super prezenty m.in. wody toaletowe,krem,mus do ciała,tusz do rzęs. Napisz a udzielę Ci szczegółów :) Mail : Malinka0017@wp.pl Telefon: 781069091 Marlena Gdańsk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konsultantka Warszawa Napisano Wrzesień 2, 2013 Witam! Jestem konsultantką Avon z Warszawy. Jesteś zainteresowana zamówieniem kosmetyków? To świetnie! Chętnie odpowiem na Twoje wszystkie pytania i wątpliwości. Warszawa i okolice Legionowa. Zapraszam!!! kosmetykiori.avon@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KonsultantkaAvon Napisano Wrzesień 9, 2013 Jestem konsultantką. Okolice Inowrocławia i Bydgoszczy. Zapraszam do współpracy :) kontakt ze mną: madzik9212@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konsultantka warszawa slask Napisano Wrzesień 23, 2013 zapraszam do skladania zamowien http://zamowienia-avon.blogspot.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Puliśkaa Napisano Październik 28, 2013 Jestem konsultantką z Zielonej Góry i okolic (Nowa Sól i okolice) zachęcam do współpracy ze mną. 100% gwarancji, szybkość, możliwość rabatu + dodatkowe prezenty :) Śmiało pisz ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maggie96 Napisano Październik 29, 2013 Jestem konsultantką AVON na terenie Krakowa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach