Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gulagulaagukaa

mezczyzno zaakceptowalbys mloda dziewczyne z taka blizna?

Polecane posty

Gość eqa
Jesli spotkasz wartościowego mężczyznę który będzie Cie naprawdę kochał, to zobaczysz, ze to żaden problem. Wiadomo nikt nie jest doskonały :)

Gość gulagulaagukaa
telefonem zrob;)

Gość flapjack
strasznie to wygląda aparat w komórce. Wygląd jest ważny dla facetów podczas poznawania choć niekoniecznie. później się tylko liczy tylko charakter

Gość strasznie to wygląda
co myślicie, że wszyscy mają aparat w komórce?:D ja nie mam:) blizna jak pisałam pół biedy, gorzej z całokształtem nóg.

gulagulaagukaa my tu o kolanie a nie ciazy Myslałm,że o bliznach...chciałm Cie tylko pocieszyć, ze kazdmu w kazdym momencie może sie coś takiego przytrafic. Ale samo twje pytanie sugieruje,że jestes pusta lalą i to moze ci przeszkodzić z znalezieniu faceta...

Niekoniecznie wygląd jest ważny. To raczej brak kompleksów jest pociągający. Pokazując normalnie bliznę (mini, spodenki itp) będziesz bardziej interesująca niż chowając ją w spodniach.

Gość flapjack
Asilma popieram

Gość gulagulaagukaa
MIESZKAM W MALYM MIESCIE z pewnoscia nie pokaze jej;/ psychicznie zle bym sie czula

Gość ja pracuje w szpitalu
i mamy pacjentow okolo 20 lat po operacji wstawiania sztucznego kolana i maja taka sama blizne... moim zdaniem da sie z tym zyc.. ja mam wielka myszke na lewej rece i mi za nia wstyd :p jak wytne bedzie blizna co za roznica...

Gość gulagulaagukaa
to po synowektomi;) kiesys bede miala endoproteze

Gość ile jeszcze tych tematów
założysz pusta idiotko? Już otrzymałaś odpowiedzi na innym, że twoja blizna jest niewielka, potem będzie wręcz niewidoczna, a ludzie żyją z gorszymi defektami i nie robią z tego problemów, bo nie ma z czego. Czy naprawdę jesteś aż tak płytka, że to jest teraz twój największy problem?

Gość PIOOOOP
POWIEM coś od siebie, mam wielką blizne ciągnącą się przez łydke z tyłu, nie szyta więc nie dość że długa to i szeroka.. nawet na cm w jednym miejscu... Jest tam gdzie zawsze widać, czy rybaczki, sukienka czy spódnica założone ona świeci pięknie bo odbija każde światło :/ I powiem jedno, każdy facet z którym byłam twierdził że to nie przeszkadza, zresztą mówiłam o usunięciu jej czyli wycięciu i zaszyciu..miała bym takie same coś jak Ty... Ale mój facet popukał się w głowe i powiedział żebym przestała bo to nie przeszkadza a przynajmniej mam "pamiątke" więc mam nic z tym nie robić :) Powiem jeszcze jedno.. od tamtego czasu dumnie z nią chodze w miniówach i olewam to.. :)

Gość niezaspokojona koteczka @
Ja mam znajomą, która ma wielgachną myche na łydce i ma męża (fajnego) i dwójkę dzieci .Druga znajoma ma bliznę na całej linii szczęki po lewej stronie twarzy i kurcze takie ma branie, że hoho :) tylko buźkę ma ogólnie ładną .

Gość autorka_tgo_tematuuu
dzieki:)

Gość tak to ona
Facet albo mnie kocha i bierze z blizna, nadwaga czy czyms tam jeszcze, albo niech idzie w diably. Mam szyte kolano (11 szwow) nigdy nie mialam na tym pnkcie komplekow i zaden facet na to nie zwracal uwagi (nogi mam ladne i w minowkach chodzilam i chodzic bede)