Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Makowaa Panienkaa

Dziewczyny, czy któraś z Was wychodzi na co dzień z domu bez makijażu?

Polecane posty

Gość Makowaa Panienkaa

Bo ja się praktycznie nie maluję, mam ładną cerę, oprawę oczu i makijaż stosuję tylko na wyjątkowe okazje. Czasem się dziwię, że wszystkie kobiety dookoła mnie są umalowane. Przecież to bardzo niszczy cerę.

Gość kasiaaaasrasssia
uwielbiam sie malowac...na codzien oczywiscie ze sie nie maluje, o ile nie wychodze z domu do ludzi.

Makowa piękna nie trzeba poprawiać, a brzydotę należy jakoś zatuszować... :D by była łatwiejsza do przełknięcia bez makijażu wychodzę do okulisty lub w celach sportowo-rekreacyjnych ;)

Gość lejla28
ja się w ogóle nie maluję,tylko na jakieś wielkie okazje....a cery wcale nie mam idealnej...

Gość Makowaa Panienkaa
NB na pewno nie jesteś brzydka, wtedy nawet makijaż nie pomaga :P

Jak jestem w domu to się nie maluję. Na co dzień gdy gdzieś wychodzę używam podkład i tusz do rzęs. Na większe wyjścia - mocniejszy makijaż.

Gość eqa
ja prawie zawsze maluję się wychodząc z domu, jakos poprawia mi to nastrój :)

oj pomaga, pomaga :) spójrz na celebrytki i ich fotki w makijażu i bez ;) dobry makijaż i fryzura dodaje pewności siebie :)

Gość direction to perfection
wychodzi na to, ze zadna sie nie maluje (chyba, ze na wyjatkowe okazje), wszystkie sa naturalne. prosze Was! nikt tu nie mowi o tapecie, ale jak mozna wyjsc z domu o wodzie i mydle, nawet jak sie ma piekna cere i ladne rysy twarzy?

Gość eqa
O przepraszam, ale ja nie jestem ,,żadna'' :)

Gość dfdfdffgghjhjjkjkjhgfgdf
ja sie maluje ale planuje przestac bo tylko skora sie niszczy szybciej i robia sie zmarszczki, zwlaszcza wokol oczu, wlasnie od nakladnia tuszu, ktory potem trzeba zmywac :O

Ja uwielbiam kolorowy makijaż na oczach, więc praktycznie codziennie taki mam ;) Poza kolorkami tylko korektor pod oczy (moje cudne wrodzone cienie pod oczami...). Nie wyobrażam sobie łazić z tymi wszystkimi fluidami, podkładami, pudrami i innymi ami na twarzy.... Za to kiedy mam wakacje bardzo lubię łazić zupełnie bez niczego na twarzy :)

ja mocniejszy makijaż robię tylko w określonych sytuacjach. Na co dzień robie subtelny, nieco mocniej tylko maluję usta. Często zdarza mi się, zwłaszcza latem, że podkreślam tylko usta , nie stosujac niczego więcej, ale mam akurat typ urody, z którym mogę sobie na to pozwolić

Gość ja sie na ogol maluje
alee jak zostaje w domu lub jade na zakupy spozywcze czy cos to daje mojej skorze odpoczac :p raz mialam sie spokac w miescie z kolezanka i ona do mnie dzwoni zebym do niej przyjechala bo jej sie makijazu nie chce nakladac ale mi sie smiac chcialo :p

Gość direction to perfection
eqa wybacz, tyle tu ekologicznych wpisow, ze przeoczylam jedna normalna ;)

Gość kwiat p@proci
Skoro masz ładna cerę-spoko-nie maluj sie bo jej szkoda. Ja na codzień sie nie maluję, robie to rzadko-bo mam okropna cerę-zatkane pory , zaskórniki, tradzik, blizny. Codziennie rano patrze w lustro i chce mi sie płakać. Ja się umaluje to zaczynam sie błyszczeć-a maluje sie kosmetykami matujacymi, antybakteryjnymi. Stosuje maseczki z alg , glinki, myje twarz zelem -a i tak mam ryj jak gówno..

Oczywiście że tak, prawie codziennie chodzę bez makijażu :) Jestem z natury ładna :classic_cool: A jeśli już sie maluję to tylko błyszczyk i tusz na rzęsy :) większe makijaże wyłącznie na jakieś okazje.

kwiat paproci ja mam odwrotnie :D natłuszczam się olejkami, oliwkami, maskami, masłami, kremami tłustymi, a skóra sucha jak wiór :o nie wiem co gorsze, bo sucha podobno szybciej się starzeje :) poza tym prawie żaden podkład mi nie leży

Gość lejla28
ja się nie maluję bo mi się zwyczajnie nie chce...i nie obchodzi mnie co o tym myślą ludzie których mijam na ulicy...jak im się coś nie podoba to niech nie patrzą