Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refforma_..

Bóg jest kobietą

Polecane posty

ależ piszę dopuszczam możliwość, że stwórca być może jest kobietą kto go tam wie

słuchaj.. ile znasz moich postów spośród (bagatela) 47845? może jednak to ty za mało mnie znasz ;) więc odpowiadam nic się nie stało oprócz tego, że próbujesz wywierać wrażenie jakbyś znał tutejszych bywalców od podszewki nie spiesz się, bo ktoś podstawi ci nogę na "zadomowienie się" przyjdzie czas

"może jednak to ty za mało mnie znasz " Piszę na podstawie tego co wiem :) "oprócz tego, że próbujesz wywierać wrażenie jakbyś znał tutejszych bywalców od podszewki" Chyba złe wrażenie masz o mnie ;) "nie spiesz się, bo ktoś podstawi ci nogę" Któż byłby na tyle niegodziwy? :) "na "zadomowienie się" przyjdzie czas" Spoko, nie spędzę tu tyle czasu aby się zadomowić :P

"może jednak to ty za mało mnie znasz " Piszę na podstawie tego co wiem więc niewiele wiesz:) ........ Spoko, nie spędzę tu tyle czasu aby się zadomowić każdy tak mówił :P

tia skoro w tej samej kwestii zgadzają się czarny i pomarańczowy to zdecydowanie coś w tym jest:P

"więc niewiele wiesz" Na twój temat zdecydowanie :). "tia skoro w tej samej kwestii zgadzają się czarny i pomarańczowy to zdecydowanie coś w tym jest" LOL :D, daleko idące wnioski ;). Spoko, jeszcze wam udowodnię :). Poza tym Offerma pomimo bycia pomarańczowym jest bardziej czarny na kafe niż większość z nas :)

jeszcze jedno :) Na twój temat zdecydowanie więc nie pytaj mnie jak ostatni kretyn, co się stało, że coś tam zrobiłam lub nie (tym bardziej, że któryś raz z kolei zwracam ci uwagę, że właśnie za mało mnie znasz by o to pytać) bo ciężko odpowiadać za twoje mylne wrażenia na przykładzie- może pojmiesz raz na zawsze to ty (mało mnie znając) myślałeś( zresztą mylnie), że nie rozwijam swoich wypowiedzi a nie ja dotychczas ich nie rozwijałam proste?:P muszę lecieć :)

Gość Garbata Biedronka
można by założyć, że Bóg jest kobietą, choć to bardzo wątpliwe. Ja bardziej bym obstawał za tym, ze Bóg jest jednak homoseksualistą. W raju zrobił sobie dla zabawy chłopca Adama, a że jest bardzo rozpustny, zgodnie z zasadą : żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek, zmajstrował sobie panienkę Ewunię.

Gość refforma_..
A potem na domiar złego kota, psa i karaluchy: )