Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potarfie!!!pomozcie

nie potrafie przeniesc mojego 2 miesiecznego synka do lozeczka!!

Polecane posty

od razu po porodzie spal ze mną...i do tej pory nic sie nie zmienilo:) jakos nie potrafie go przenosic do lozeczka jak usnie:) odczuwam ciaglą potrzebe bycia bardzo blisko i podejmowalam juz chyba z 10 prob "wywalenia synusia z malzenskiego lozka";) nie dalo rady...mąż spi na sofie a ja z malym rozwaleni na lozku:)nie musze dodawac ze przez to bardzo ucierpialy moje relacje z mezem;/ ktoras tak miala??? jak sobie poradzilyscie???

Gość Magnolia Flower
lepiej zrób to jak najszybciej, po prostu go przenieś, muszisz to zrobic bo bedziesz miala potem nie lada problem. A co mąż na to wszystko??

Gość durna babo
będziesz przez to cierpiała. mąż już jest zły i tak, że się zgadza na twoje fanaberie.

Cześć, Ja nasze maleństwo odstawiłam już w drugim tygodniu życia do łóżeczka. Ciężko było bo nie chciało mi się wstawać do karmienia i go odkładać, ale się zawzięłam i wiedzialam ze potem moze byc gorzej. Teraz śpi samo w łóżeczku a rano ok 6 śpi z nami aż do powiedzmy 8 - 9. I wszyscy są szczęśliwi, a nasze relacje z mężem nienaruszone. Może spróbuj tak ? Najpeirw np. dać go do łóżeczka do np. 2 w nocy a potem coraz dłuzej i będą wszyscy zadowoleni - i mąż i ty i dziecko. A nie możecie spać we troje ewentualnie? Dlaczego mąż śpi osobno? My zawsze razem chocby nie wiem co!

Gość myszka mi ki
moja 2lata spała z nami teraz będziemy przenosić ją do swojego łóżeczka bo zrobiło się ciasno. Niby łóżko mamy duże 160/200cm ale już najwyższa pora mam dość spania w środku

maz na poczatku rozumial bo karmilam piersia..a teraz to juz jest silniejsze ode mnie:)tak kocham mojego szkraba ze musze go miec 24/24 na oku;)ja wiem ze troche przesadzam ale no nie daje rady:) we 3 nie mozemy spac bo bedzie za ciasno:/ tym bardziej ze maz sie bardzo "rozwala";)

no to ciężko znaleźć dobre rozwiazanie. Tylko pamiętaj, że relacje czasami trudno odbudować. Ja jestem z moim maleństwem cały czas i mogłabym na niego ciągle patrzeć i przytulać, ale uważam, że powinno jednak spać samo w łóżeczku. Czasami mam ochotę go wziąć do nas i po prostu to robię w nocy, ale wydaje mi się że lepiej się wysypia w swoim królestwie. Jak się jakoś przekładam z boku na bok itd to on się też rusza, więc chyba mu średnio wygodnie :-)

no to ciężko znaleźć dobre rozwiazanie. Tylko pamiętaj, że relacje czasami trudno odbudować. Ja jestem z moim maleństwem cały czas i mogłabym na niego ciągle patrzeć i przytulać, ale uważam, że powinno jednak spać samo w łóżeczku. Czasami mam ochotę go wziąć do nas i po prostu to robię w nocy, ale wydaje mi się że lepiej się wysypia w swoim królestwie. Jak się jakoś przekładam z boku na bok itd to on się też rusza, więc chyba mu średnio wygodnie :-)