Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tydzień za 200 zł

jak przeżyć

Polecane posty

Gość tydzień za 200 zł

zostało nam w portfelu 200 zł . Do następnego piątku. Do tego dochodzą papierosy męża (tylko nie piszcie, że ma rzucić), więc odpada 70 zł, czyli zostało nam 130 zł. Do tego jeszcze teściowie przyjeżdzają na weekend, a nie chcę by wiedzieli, ze u nas krucho (wizyty nie można odwołać........ :( ) Co zrobić do jedzenia? jak to ogarnąć? pierwszy raz jestem w takiej sytuacji... mieliśmy odłożone pieniądze, ale poszły na naprawę samochodu, wypłaty miała być dziś, będzie za tydzień. W lodowce mam: 10 jajek 2,5 kg ziemniaków, pół kalafiora dwa pomidory dwa zamrożone udka, trochę zamrożonej karkówki (jakieś 40 dag) dwa woreczki ryżu pół paczki makaronu wszystkie przyprawy Pomóżcie :)

Gość tydzień za 200 zł
ma ktoś jakieś pomysły?

Gość danmarcc22222
już dziesiątki takich tematów tu było, wyszukaj sobie

Gość ada987
Jeat dużo prostych przepisów z tego co masz wyrzyłbym z 2 dzieci 3 dni . Bywał ciężko wiec wiem co mówie . Na objad możesz zrobić ziemniaki z kurczakie -kup jeszcze 4 szt.udek nie są drogie i do tego sałatke z pomidorów z cebulą ,olejem,sól i pieprz do niej-smaczna prosta.

Gość ada987
Jak jesteś sama z mężem to moge podac ci pare pomysłów. A pieniążki będa na chleb i mleko do piątku.

Gość lecrto
co za debilka, bedzie oszczedzac na zarcie dla dzieci, siebie byle idiota puscil 70zl z dymem:O

Gość zachowanie nie jest normalne
jak to nie mozna? maz palic moze, jego rodzice tez ponad wszystko a Ty bedziesz to ukrywac? postaw sprawe jasno,powiedz ze nie macie pieniedzy bo wyplata miala byc a odlozone poszly na to i tamto, starczy tylko dla was wiec ustalcie inny termin wizyty i papierosy tez kurwa to strata pieniedzy wiec do cholery ich nie kupuj:o