Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paniciekawska

Codzienne zajęcia

Polecane posty

Gość Paniciekawska

Ostatnio dużo się nad tym zastanawiałam. Jak różni ludzie spędzają czas. Zależy mi na dosyć szczegółowych wypowiedziach zarówno osób które pracują oraz tych którzy się uczą. Tych które są bardzo towarzyskie i tych którzy często siedzą całymi dniami w domu, myślę że to ostatnie najbardziej mnie interesuje. Pomijając oczywiście posiłki i inne tego typu czynności. Dla przykładu ktoś może calutki dzień oglądać telewizję, chodzić na spacery lub oddawać się swojej pasji. Zależy mi na tym aby były to opisane całe dnie bo wiadomo, że nikt nie będzie kilkanaście godzin spacerował. Opisujcie swój standardowy czas wolny, czasem można wspomnąć o pojedynczych zajęciach :) Również miło widziane odpowiedzi osób które mają właśnie wakacje. Jeśli spędzacie znaczną część w pracy piszcie ile to mniej więcej godzin :) Dziękuję od razu za wszystkie odpowiedzi.

Gość Paniciekawska
18:32 podszyw ;/

Gość ugryź mnie w dupę
ty podły kablu.

Gość Paniciekawska
Cóż.. Widzę dużo nienawiści na tej stronie... Chyba większość wchodzi tu dla zabawy. Ale czekam dalej na normalną odpowiedź. Po prostu chciałam się dowiedzieć jak można spędzać swój czas ponieważ wydaje mi się, że sama aktualnie tylko go marnuję.

Gość ugryź mnie w dupę
że go marnujesz to twoja sprawa. Wypierdalaj z mojego życia.

Gość Paniciekawska
Skoro nie masz nic do powiedzenia to nie pisz.

Gość ugryź mnie w dupę
PISZE TO CO MAM CI DO POWIEDZENIA I JAK BĘDĘ CHCIAŁ TO BĘDĘ PISAŁ CO UWAŻAM ZA SŁUSZNE.

Gość Paniciekawska
I zapomniałeś dodać ' I CZUJĘ SIĘ O WILE LEPIEJ GDY WYŁADUJĘ SIĘ NA KIMŚ W INTERNECIE" oraz 'JESTEM NIEWYCHOWANY'

Gość Paniciekawska
A JA CZUJE SIE NAJLEPIEJ JAK WTYKAM NOCHALA W CUDZE ŻYCIE BO WŁASNEGO NIE MAM I JESTEM PODŁĄ WSZĄ.