Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc pieknaaaaaaa

domowy peeling kwasem migladlowym!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

podobno efekty swietne!! poradzcie co i jak !! czy koniecznie najpier trzeba stosowac tonik a potem dopiero peeling? jakie proporsje co robic przed czym zmyc, jak nakładam w jakim naczyniu mieszać hmm czy woda musi byc destylowana czy moze byc zwykła, jak czesto mozna wykonywac i po ilu zabiegach domowych sa efekty?

Gość i tak nie będziesz.
.

spierdujaj malpo

Gość wczesniej łyzka wody
lub np jakiegos hydrolantu z kilkoma ziarenkami kwasu i to stosowac jako tonik codziennie kiedy skóra juz sie przyzwyczai 2 łyzki wody , w kapieli wodnej rozpuszczasz łyzke kwasu potem nakładasz na twarz , np na 10 min potem neutralizujesz mydłem i zmywasz duza iloscia wody najlepiej zeby pojemnik w kórym to rozrabiasz był szklany albo kryształ , łyzeczka z zadnego metalu tylko np plastikowa

Gość chce byc pieknaaaaaaaaa
a ten tonik......... to codziennie przemywam nim twarz i nie zmywam go??? tylko np. nakładam potem jakis krem???

aha i jak dlugo stosuje sie tonik przed uzyciem kwasu? a ten kaws moge kupic ma mazidłach.com prawda? i nie za duze stężenie 2 lyzki wody 1 lyzka kwasu to 50%.

i jszcze jednego mieszanka ten peeling ma postac wodnisty czy jaka ma konsystencie? czytama ze przed nalozeniem skora musi miec odpowiednie ph, ze warto przemyc twarz spirytusem?

ja słyszałam że oliwka migdałowa jesst super, na rozstępy, tzn smarować sie przed rozstepami.

uppppppppppppppppp !!!

Gość wczesniej łyzka wody
tak przmywasz twarz i nie zmywasz niczym nakładasz krem czy tam podkład normalnie .. przed uzyciem pellingu stosowałam ten tonik przez tydzien i było o k odpowiedni ph musi miec sam preparat przed pellingiem warto zrobic prepeeling a jest to własnie owy zrobiony przez nas tonik spirytus może zaszkodzicd jesli masz cere sucha lub wrazliwa od spirytusu niekórzy maja pózniej wysyp