Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smile to cheese

Czy samotny facet w wieku 30 lat odstrasza ???

Polecane posty

Ba, pewnie że łobuzy kręcą, ale nadają się niestety tylko do łóżka. A my kobiety nie mamy takiej psychy jak faceci i najczęściej się w nich zakochujemy. A wtedy to już tylko wódka zostaje :)

Niektórzy powinni, ja nie mówię, że mają wyglądać jak gogusie, solka, fryz na żel czy coś w tym stylu, ale jak facet ma twarz usianą białymi zaskórnikami, to owszem, powinien odwiedzać kosmetyczkę i dermatologa.

"Ba, pewnie że łobuzy kręcą, ale nadają się niestety tylko do łóżka. A my kobiety nie mamy takiej psychy jak faceci i najczęściej się w nich zakoch*jemy. A wtedy to już tylko wódka zostaje" jak Ty wspaniale to ujęłaś!!! po prostu za te słowa LOVE:* a co do zaniedbanych facetów... no tak, prawda taka jest, że niekiedy sam charakter nie wystarczy. w dzisiejszych czasach ciężko jest się "wybić" takiemu skromnie ubranemu... kobiety zwracają uwagę na to jak facet wygląda zewnętrznie... no ja np. poznałam super gościa:) ha, ubrany, pachnący do tego mega przystojny, a co do czego to nie umiał porozmawiać na jakikolwiek temat:(

Gość Często faceci są samotni
Wystarczy że ma 169 cm wzrostu i już się samotnik marnuje :P Życie :P

No właśnie, taki książki ani gazety nie przeczyta, filmów nie ogląda, a jeśli już mu się zdarzy to tylko 3D, co się w świecie dzieje nie wie nic, poczucie humoru zerowe, za to o swoich wyrzeźbionych łydkach potrafi mówić godzinami. Znalazł się na mojej drodze taki i teraz nie wiem czy mam się śmiać czy płakać nad swoją głupotą. Na szczęście człowiek się uczy na błędach i to był pierwszy taki i ostatni. :)

Gość na tacy...
chyba tylko ograniczone baby :)

raczej to my kobiety takich o wyrzezbionych lydkach szukamy bo przeszkadza nm za niski wzrost,pryszcze itd facet powinnien mies pasje,hobby,cos co go interesuje oczywiscie pomimijam siklownie i ogladanie meczy z puszka piwa w rece

Gość sliczna...
to zalezy....jesli jest normalnym facetem to raczej nie powinnien ....:P

Gość sliczna...
taki do tanca i do rozanca :P

Gość sliczna...
taka odpowiedz jakie pytanie :P

Gość eseaswea
Facet u kosmetyczki to jakas ciota. Wlasnei taki powinien was odstraszac moim zdaniem:D Alanyaaa Ty stara pijaczko:P