Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smile to cheese

Czy samotny facet w wieku 30 lat odstrasza ???

Polecane posty

Gość smile to cheese

Co o tym sądzicie ? Czy facet w wieku 30 lat, bez dziewczyny, nie będący w żadnym związku odstrasza ? Odnoszę wrażenie, że chyba jednak odstrasza potencjalne kandydatki.

Gość gfff
swoj na swego trafi

Gość lejla28
jak ma naturę kurwiarza to odstrasza...

o nie-rozwodnikom zdecydowanie nie:P i takim po przejsciach wole nie miec doczynienia z bylymi zonami,dziecmi;)

Gość no i co z tego że rozwodnik
mój obecny mąż był już dwukrotnym rozwodnikiem, jak się poznaliśmy (a nie miał jeszcze 30 lat) i wcale mnie to nie odstraszyło. A z drugiej strony - znałam też faceta, który w wieku 40 lat nie miał nigdy nikogo - i też ok.

Gość Często faceci są samotni
Przez aseksualny wygląd i niski wzrost

jeżeli jest aseksualny to na pewno... no i zależy co ma w głowie, bo taki przystojniak co ma gadane to zapewne jest zwykły kurwiarz i tyle... pies na kiełbasę...

Gość ale chyba jest jakis powod
tego ze wczesniej nie mial zadnej laski? zazwyczaj sa jakies owody, np zbyt byl zajety nauka, praca, albo rodzina mu to w jakis tam sposob uniemozliwiala, albo chodzil do samych meskich szkol i mial trudnosci z tym zeby kogos poznac.

moj jest niski ale nie samotne chociaz czasami wydaje mi sie,ze wlasnie on jest stworzony do zycia w pojedynke taki samotny wilk chadzajacy wlasnymi sciezkami a ja sie go tak uczepilam:P

Bardziej odstraszają t-shirty wpuszczone w spodnie, sandały w połączeniu ze skarpetami i białe zaskórniki na twarzy.

Gość policjanttt...
ja mam 28 lat i nigdy nikogo nie miałem

Gość policjanttt...
nikogo oprocz posterunkowego Motyki ❤️ :* :classic_cool:

tak, Ci w skarpetach frotte do tego szarych lub najlepiej czarnych ;) poważnie mówiąc miałam na myśli takich "łobuzów", co lubią sobie poszaleć, oni przyciągają kobiety jak magnez... fakt również co kto lubi... :P

Najgorsze jest to, że często ci faceci w sandałach, czy z koszulką w spodniach są zupełnie fajnymi kolesiami, często mają bardzo równo pod kopułą i można z nimi o wszystkim pogadać. Mogliby trochę jednak bardziej zadbać o swoją fizyczność, wybrać się do kosmetyczki, poprosić jakąś koleżankę, żeby mu pomogła ciuchy wybrać, albo coś. Wiadomo sam wygląd się nie liczy, ale jest ważny. A najważniejsze jest pierwsze wrażenie. No i się fajne chłopaki marnują po prostu przez te cholerne sandały.