Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaska 27.

WINDOWS MOVIE MAKER - PROBLEM

Polecane posty

Gość Kaska 27.

Pomoze ktos ? :)

Gość Kaska 27.
up

Gość Witamiżegnamzarazem
No, może ja spróbuje, gdyż kiedyś się w nim bawiłem. Tylko musisz mi powiedzieć, jakim Windowsem dysponujesz. Bo ten z "siódemki" nie jest mi za dobrze znany.

Gość jaki masz problem/
jaki masz problem/

Gość Kaska 27.
Otoz zrobilam i zmontowalam caly filmik , ale podczas zapisywania jak jest 66% przestaje i pisze ze nie moze byc zapisany :( Sprawdzalam co moze byc nie tak i kiedy lecial filmik to gdzies tak w 3/4 filmiku ( to by pasowalo mniej wiecej te 66%) nagle sam sie zatrzymuje i musze wcisnac play i dalej leci bez problemu do konca.Tylko raz sie zatrzyuje tak i nie wiem jak ta przerwe usunac,

Gość Kaska 27.
no nie wiem , czy 300 g miesa mielonego starczy na 4 kotlety ? 3 osoby dorosłe + dziecko ?

Gość Witamiżegnamzarazem
A próbowałaś zgrać ten filmik jeszcze raz? Czy może nie zapisywałaś projektu?

Gość Kaska 27.
Sysytem to Windows XP.Zapisalam projekt , jak go odtwarzam to sie sam zatrzymuje w tym samym miejscu , nie wiem jak ta przerwe usunac.

Gość jaki masz problem/
zapisz projekt a pozniej nagraj na dysk i sprawdź co jest tam na tych 66 % , ewentualnie zeskanuj fotki i muze czy nie zawirowana

Gość 547u7ytr
zainteresuj się sony vegas albo pinnacle studio, wmm jest dobry dla dzieci 🖐️

Gość Kaska 27.
On sie zatrzymuje na przejsciu z klipu na klip

Gość Kaska 27.
A ten pinnnacle jest jakis skomplikowany w obsludze czy taki jak wmm ? :)

Gość jaki masz problem/
nie jest ale masz tylko darmowa versje a przejsice spróboj zmienic na inne

Gość Kaska 27.
Zmienialam , zatrzymuje sie pod koniec jednego klipu i musze dac play i leci normalnie dalej...

Gość jaki masz problem/
sprobuj nalozyc klipy na siebie , minimalnie albo poszukaj opcje audio i video , ja mam 7 to juz na xp nie pamietam.Ale moze masz tam cos z czasem poczatek i koniec klipu ustawione i trzeba zlaczyc dwa kawałki czasowo w jeden,poczatek klipu i koniec na przyklad jedno twa 3 minuty drugie 4 a musisz wpisac lacznie 7 minut

Gość Witamiżegnamzarazem
Nigdy nie uważałem się za nic więcej, jak za dziecko. :P Nie mniej, WMM nie jest szczególnie bogaty w opcje, a i jest niezwykle wadliwy. Sony Vegas Pro jest programem bardzo dobrym, o szerokim zastosowaniu, i całej masie dodatkowych opcji, w tym słynny greenscreen. Nie mniej, nie jest on zanadto łatwy dla osoby, która po prostu zgrywa filmiki w WMM. Dla grafika będzie to pryszcz. Ale osoba zielona może mieć z tym programem problem. Ja, ze swojej strony, polecał bym raczej coś jak Unlead Video Studio, który jest w wersji polskiej, działa bardzo stabilnie, daje dość solidne wachlarz możliwości, i jest łatwy w obsłudze. Jedyny problem to możliwości nadawania zdjęciom czasu trwania, co może stanowić nie lada poblem w przypadku kogoś, kto zajmuje się(jak ja) animacją poklatkową.