Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce schudnac :)

czy ktos zna jakas dobra i skuteczna diete?????

Polecane posty

Gość chce schudnac :)

uppppppppppppppp

Gość tak soboe mysle
mniej żryj schudniesz na pewno

Gość Zawszedousług
Dieta MŻ to skuteczna metoda...ale trzeba się przy tym wykazać cieprliwością. Generalnie, to więcej zielska. No, i warto jeść może ciut częściej, ale za to mniej! Poza tym, możesz przesadzać z tą wagą, ponieważ bardzo wiele kobiet przesadza, co jest nieco irytujące.

Gość lulalita 88
dieta kapusciana !!! właśnie jestem po niej 7 dni 3 kg (ale mam wagę w normie) jesli masz nadwagę lekką pójdzie ci minimum 5-6 polecam !!

Gość eeeeeeee????????
lulalita 88, a potem wroci 10 kg. Jasne...

Gość najlepsza to
MŻ ;)

Gość Adabodzi
Link do diety potwierdzam że skuteczna

Gość malagenia
Teraz tych cudownych diet jest dosyć dużo, także faktycznie wybór tej najlepszej jest dosyć trudny. Ale możesz na przykład ściągnąć sobie książkę "Które diety najlepiej działają". Jest ona dostępna za darmo na alehistorie.pl Może dzięki temu uda Ci się schudnąć :)

Gość gość
Polecam zapoznać się z GOTOWYM programem odchudzania Limvena Dieta kaloryczna, kilku poziomowa, z przepisami na dietetyczne posiłki. Uzupełnienie o koktajle odchudzające w mojej ocenie bardzo dobre. Smaki Czekolada, Wanilia, Truskawka. Doskonale, hamują łaknienie, uzupełniają organizm w najpotrzebniejsze substancje. Dieta przynosi efekty już po krótkim czasie pod warunkiem przestrzegania zaleceń.

Gość gość
k***ena, spamerski śmieciu! :o

Gość gość
sport :) nie ma bardziej skutecznej diety, dodatkowo warto kontrolowac pory spozywanych posilkow, ja kontroluje swoj apetyt przyjmujac suplement be slim 3 ktory zmniejsza chec podjadania nocnego

Gość gość
Minimum 5 posiłków dziennie, duzo wody, ja dodatkowo pije herbatki czerwona i zielona, codziennie rano owsianka na wodzie, a i suplement diety be slim 3, cwiczenia u mnie to intensywne spacery z dziecmi, jak narazie zrzucilam 8kg

Gość gość
Racjonalne odżywianie + sport. Po wszystkich tych dziwnych dietach bedzie efekt jojo, nawet więcej kg wróci do Ciebie. Zdrowo jest chudnąć 1kg na tydzień. Musisz po prostu zmienić styl życia.