Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

n. ;(

Rozstanie... ;[

Polecane posty

Dziś rano zerwałam z chłopakiem... Kocham go ponad wszystko. Ale ostatnio nie ma dla mnie czasu. Byl na obozie dwa tygodnie.... ;( wrocil i sie nawet nie spotkał tak żebyśmy byli sami. ;( Kocham go... i wiem że on mnie też... ale jak widzę jego uśmiech po rozstaniu kiedy rozmawia ze znajomymi mam wrazenie ze jest szczęśliwy beze mnie. podkresle ze potem mnie odprowadzil z kolegą i to z jego glowki pomysl polecial. prosze powiedzcie mi co mam zrobić. nie mogę bez niego żyć. ;(

no nie... ;[ tylko powiedzcie mi czy probować ostatni raz. podkreslam ze 10 miesiecy... ;/ i dzis powiedzial ze kocha.;/

Gość brak słów_
ile masz lat? 13 czy 15?

tak, tak. nazywaj jak chcesz gówniarą. 15. może i jestem młoda ale znam na przykładzie wiele osób teraz już dorosłych i jakoś do tej pory są razem choć mieli po tyle lat co ja. wiek nie świadczy o dojrzałości człowieka. nie jestem zimną suką i mam serce. potrafie odroznic miłość od zauroczenia. znam siebie.

Gość brak słów_
miłość od zauroczenia będziesz potrafiła odróżnić za jakieś 10 lat.... a nie teraz, kładź się spać, nie zadręczaj się na noc. Nie warto :)

dzięki za fatygę, ale serio już się wkurwiam sama na siebie że jak się na coś uprę to, to zrobię. -.- a tak wgl to nie wiedzialam ze one mają jakąś normalną piosenkę.

mam problemy z bezsennością ... ;D nie chce mi się spać... a to że jemu się znudziło to chyba prawda. wiem że powinnam sobie odpuścić ale nie jest łatwo tak szczerze to zrobić jak komuś przez tyle czasu poswiecało się tyle uwagi... może kiedyś mnie doceni... będzie żałował ? jak myślicie ? xd

a odnośnie piosenek to nawet za wiele i tak w sumie nie znam. ; ]

Dziękuję za gimgowno. Najwyraźniej nie świadczy to za bardzo o Twoim intelekcie skoro oczerniasz innych nie znając ich i ich sytuacji życiowej. ;/ pozdro. -.- życzę szczęścia w dalszym życiu. na przyszłość nie pisz zbędnych komentarzy...

Na ta... typowy argument. Oceniam nie znając sytuacji życiowej, a jednocześnie sama prosisz o ocenę innej swojej sytuacji. Jakiej? Ano życiowej, której tez nie znamy po za twoją relacją. Nie jedzie ci to hipokryzją drogie gimgoowno? Kolejna małolata, co to myśli, że straciła miłość życiową. Napisz do bravo, lady zgagi, czy tam innego kłapichy, bo nie wiem kto tam jest twoim życiowym autorytetem. Tylko z powodu tej utraconej miłości nie próbuj się zabijać ubupromem. :o

A coTy mialas kiedykolwiek takie zamiary że Ci to do głowki wpadło ? Okey rozumiem, nie każdego to interesuje, ale po co obrażać. Ciebie to bawi ? Okey... Ale liczę na normalne komentarze co ludzie myslą o sprawie którą przedstawiłam a nie o mnie. ; /

"Ale liczę na normalne komentarze co ludzie myslą o sprawie" Gwoli ścisłości, napisz, że chodzi ci tylko o komentarze na twoją korzyść. Z innymi won! Choć tak naprawdę nie powinnaś liczyć na żadne, wszak przy niekorzystnych wiatrach wyznajesz zasadę " nie znasz, nie oceniaj".