Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malaczarna84

Samobójstwo :(

Polecane posty

Mój kuzyn popełnił samobójstwo :( miał 20 lat, rok temu zmarł mu ojciec na raka, a on się zabił bo się nieszczęśliwie zakochał. nie potrafię zrozumieć, czym się kierują takie osoby? szkoda mi go bo fajny chłopak był, ale bardziej mi szkoda jego mamy :((( czy to słaba psychika, głupota czy egoizm doprowadza ludzi do samobójstwa??

Gość twoja maleńka
Może dowiedził się że jest chory na nieuleczalną chorobe. Jak miał do wyboru: -umierać w meczarniach -wybrać szybką bezbolesną śmierć No to lepiej dla nigo że wybrał szybką bezbolesną śmierć

Gość ptasiek nastroszony
bohater czy szaleniec? szkoda młody Czlowiek.

Gość ptasiek nastroszony
bo życie to nie radio czy inszy telewizor

Gość samotna matka1986
kiedy zycie przygniata cie tak, ze kazdy oddech rozrywa z bolu piersi i zalewa ci lzami oczy ze nic nie widzisz i nie masz szans na poprawe...ze marzysz o smierci zeby cie juz nie bylo....i zeby twopjemu dziecku bylo lepiej.....wtedy sie rozumie tesknote za smiercia i samobojstwo... ja juz dawno bym to zrobila.ale mam corke.i musze dla niej zyc. choc tak naprawde juz od prawie pol roku nie zyje....:(

Gość ptasiek nastroszony
ja zbyt mało zarabiam, nie mam szans na seks z Angelina Jolie i to mnie gryzie jak wszy , zbyt tchożliwy jestem by się zabić i muszę niestety z tym żyć:classic_cool:

zawsze jest inne rozwiązanie. jeśli się zakochał miał mase innych dróg dowybrania, ale wybrał najgorszą. nie chciał zyć, ale to nie znaczy ze jego matka nie chce. dla matki życie się skończyło. niestety

Gość szjkoda go
poszedł do piekła