Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkapostuautorka

Guz mózgu...

Polecane posty

Gość autorkapostuautorka

Mojego faceta bolała głowa przez 3 dni.. to raczej byly takie napady bólu,głownie w nocy.. Poszedł od razu na badania, prześwietlenia.. Wyszło że ma guz na mózgu.. Ma brać jakies tabletki 2 razy w tygodniu.. kompletnie sie a tym nie znam.. jak wyglada leczenie , czy mozna to wyleczyć jakie sa dalsze konsekwencje ... proszę o odpowiedzi

Tabletki? :O U córki sąsiadki wykryto guza kilka tygodni temu, od razu helikopterem zabrali ją do warszawy i podjęto decyzje o chemioterapii itp.. Już jest po chyba 3 albo 4 i po naświetlaniach. Szukają lekarza, który podejmie się zoperowania tego, ale w PL nie chcą :(

Gość autorkapostuautorka
No ja nie mam pojęcia:/ Mówili że gdyby nie byl teraz na badaniach to dopiero wtedy chwyciłby go nowotwór.. :/ Dlatego się pytam, jestem łysa w tym kompletnie.

Gość autorkapostuautorka
tzn ze mógłby nie dożyć do 30 .. gdyby nie to ze wczesnie zostało to wykryte.. Bo to były pierwsze takiego typu bóle głowy. Dzięki Bogu on jest taki ze nie zwleka z niczym i od razu poszedl do tego lekarza..

Gość Karczmarztomprawdyciniepowie..
No wiesz, my też raczej...a, i tam wyżej - wszystko zależy od stadium rozwoju, i od rodzaju, i od jeszcze kilku rzeczy.

Gość autorkapostuautorka
boje się o jego życie, naprawde pierwszy raz mnie taka sytuacja w zyciu spotkała :o

Gość autorkapostuautorka
jak jest właśnie z przeżyciem tej choroby.. ?

Gość moooa koleżanka
wykryto u niej guza tuż przed wakacjami. Natychmiast skierowano ją do Warszawy na operację wycięcia tego guza. Obecnie jest już po i bierze jakieś leki sterydowe, co prawda trochę napuchła przez te leki, ale rokowania są pomyślne. Najważniejsze to szybko wykryć

Gość autorkapostuautorka
no może jego złośliwość zmusiłą ich do takiego posuniecia

Gość autorkapostuautorka
up

Gość autorkapostuautorka
szkoda ze nikt nie ma nic do powiedzenia..

Gość upupuppupo
up

Gość i920i30903492-
pytasz bez sensu, nikt ci nie powie co mu jest bo nic nie napisałas. są rózne typy guzów, , najgorszy jest bodajże glejak, są też inne. Jedne dają się usuwac, inne nie. dowiedz się dokładnie co to, a potem pytaj. a najlepiej wklej w google i bedziesz wiedziała od razu.