Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kamilakamakamila

pytanie o św. Ritę

Polecane posty

Gość gość
Witam Pragnę potwierdzić, iż Święta Rita bardzo nam pomogła poprzez modlitwę do Niej - wstawiła się za Nami u Pana Boga i otrzymaliśmy cud zdrowia dla Naszej Córki. Bardzo gorąco polecam żarliwą modlitwę do Świętej Rity.

Gość gość
Modlcie sie do Sw Rity,ona naprawde pomaga.Mnie pomogla.Powierzam jej opiece moja rodzine.

Gość KochamBoga
Módlcie się ! Uwierzcie mi na słowo, Święta Rita potrafi zdziałać cuda . Dla mnie zrobiła wszystko o co ją poprosiłam. Z całego serca dziękuję i życzę Wam głębokiej wiary jaką ja posiadam . To naprawdę działa .

Gość gość
Ks Natanek jest nawiedzony. Został odwołany i słuchanie go to grzech.

Gość gość
A mnie nie pomogła ani sw Rita, ani sw Juda Tadeusz, ani sw Antoni, ani Andrzej Bobola, ani sw Kajetan i co?

Gość martyna 33
Żaden święty nie pomoże, bo swoje zaufanie należy pokładać TYLKO w Panu Jezusie i się do Niego modlić z prośbą o pomoc.

Gość MarekJacek
Zostałem zwolniony z pracy w wieku 53 lat. Przez kolejne 8 lat nie mogłem znaleźć pracy. Mimo bardzo wysokich kwalifikacji, wyższego wykształcenia, znajomości 3 języków obcych. Wygrałem 2 konkursy stanowiskowe, jednak dla pracodawców byłem za stary. Byłem już na skraju załamania nerwowego. W Nowy Rok 2016 przeglądałem net i trafiłem na informację o Św. Ricie. Rozpocząłem modlitwę w intencji znalezienia pracy. Po ok. 3 tygodniach odezwała się do mnie duża firma, do której aplikowałem 3 miesiące wcześnie. Odnaleźli moje CV. Po rozmowie kwalifikacyjnej zostałem przyjęty do pracy na bardzo dobrych warunkach (stanowisko dyrektorskie). Doceniono moje kwalifikacje i mój wiek (61 lat) nie był przeszkodą. Jestem przekonany, że zawdzięczam to właśnie wstawiennictwu Św. Rity.

Gość gość se
mi nie pomogła, nie chce życ

Gość gość
sw Rito jak mnie słyszyż to pomóż, nie wiem czy jest sens juz

Gość gość
Pomogła.

Gość gość
Modliłam się o świętej Rity o odwzajemnienie uczuć bliskiego przyjaciela. Coś zaczęło się między nami dziać, a ja codziennie po każdym spotkaniu z nim, ze łzami w oczach modliłam się do Boga i św. Rity dziękując za pomoc, wręcz czułam że to zasługa wyższej siły, prosiłam też żeby to się mogło dalej rozwijać. W pewnym momencie poczulam potrzebę określenia naszej relacji, dokładnie mówiąc związku. Modliłam się, pytałam czy to ten moment. Okazało się,że nie był i straciłam go.

Gość gość
Tak, pomogła mi w bardzo trudnej sprawie. Mogę nawet powiedzieć, że stał się cud. Wierzcie mocno, naprawdę Św. RITA działa cuda. To niesamowite! Będę jej wdzięczna do końca życia. Trwajcie mocno w wierze, nie poddajcie się. Mnie wysłuchała dopiero po jakimś czasie, nie ustawajcie w modlitwie. Poczujecie jej obecność i silną więź.

Gość gość
Czułam, ale potem zostałam sama i straciłam to, o co się modliłam, chociaż nie przestawałam się modlić i okazywałam wdzięczność.

Gość gość
Tak tak niech sie Pani modli ja osobiscie doznalam za wstawiennictwem sw Rity wielu lask nawet tych takich ktos z boku moglby powiedziec glupkowatych ale ta Cudowna Swieta naprawde wysluchuje Kochana sw Rito przepraszam Cie za to co zrobilam jakaz ja jestem glupia jesli nie zyczysz sobie bym Cie dalej prosila o to o co prosze to daj mi to znac we snie Kochana PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM i jezeli chcesz mnie w jakis sposob ukarac to prosze w kazdy sposob w jaki sobie zazyczysz tylko nie w ten ja wiem ze jestem beznadziejna ze Ci do piet nie dorastam ze jestem na tyle beznadziejna ze nie potrafie niesc swojego krzyza chociaz w porownaniu do Twojego moj jest niczym ale prosze Cie Kochana zlituj sie nad tak malym glupim tepym czlowieczkiem jak ja Kocham Cie

Gość gość
Zaczelam dzis 9 dniowa modlitwe do.sw Rity. Mimo mek beznadzieji i chwiejnej wiary mam nadzieje, ze nie.zostawi mnie samejj.i wyslucha.mych prosb zanoszac je do.Boga. To moja ostatnia deska ratunku. Jesli ona mi.nie pomoze przestane juz sie ludzic.

Gość ojj stara modelka bez związku
Ujęło mnie: x Jestem mocnym fundamentem, na którym możesz tańczyć, śpiewać i radować się MOJĄ OBECNOŚCIĄ. Gdy Mnie sławisz i radujesz się ze Mną, spełniasz misję, która ma o wiele większe znaczenie niż uporządkowane i dobrze zorganizowane życie. Przestań usilnie sie starać wszystko kontrolować - to niewykonalne zadanie, na które niepotrzebnie tracisz swoja cenną energię. Każde ze swoich dzieci prowadzę inną drogą. Oto dlaczego słuchanie Mnie jest tak ważne dla twojego dobrostanu. Pozwól, że przygotuję cię na nadchodzący dzień i wskaże właściwy kierunek. Jestem z tobą bez przerwy, więc nie pozwól, aby sparaliżował cię strach. Choć idzie za tobą krok w krok, nie może wyrządzić ci żadnej krzywdy, dopóki mocno trzymasz Moją dłoń. Patrz na Mnie, ciesząc się Pokojem w Mojej Obecności.

Gość ojj stara modelka bez związku
Mnie pomogła n..o..w..e..n..n..a p..o..m..p..e..j..a..n..s..k..a i J/ezus :)

Gość angela 32
ja staram się z mężem o dziecko od 5 lat od nie dawna modle się do Św.Rity ale ona mnie nie słucha tak bardzo chce być matką po raz drugi

Gość gość
Ja też chciałabym opowiedzieć Wam o tym jak mnie pomogła Św. Rita. Od 3 lat miałam problemy z sercem, ale od pół roku zaczęłam czuć się na prawdę źle, nie byłam w stanie już nawet szybko chodzić, codziennie źle się czułam i nie miałam siły dosłownie na nic. Umówiłam się na wizytę do lekarza i zaczęłam modlić do Św. Rity z modlitewnika kupionego przy kościele w Krakowie w którym co miesiąc odprawiane są nabożeństwa za wstawiennictwem Św. Rity. Moje życie zmieniło się po wizycie u lekarza, kiedy okazało się, że tak na prawdę nie dolega mi nic poważnego i też od tego dnia zaczęłam się czuć świetnie. Mam energię, mogę dogonić autobus itd, co wcześniej nie było możliwe. Wierzę w to, że to jest cud, teraz modlę się o zdrowie dla innych moich bliskich i wierzę, że zostanę wysłuchana.

Gość gość
Św Rita pomogła i mnie. Modliłam się do niej o zdrowie córeczki, gdy okazało się, że malutka ma guza mózgu. Okazało się, że guz był łagodny. Gorąco prosiłam św Ritę żeby tak właśnie było i Ona mnie wysłuchała. Działo się to dosłownie w przeciągu tygodnia. Dziękuję św Rito, opiekuj się nadal moją malutką córeczką i wyproś dla niej łaskę dalszego zdrowia.

Gość gość
Święta Rita pomogła również mi. Modlilam sie o znalezienie satysfakcjonujacej pracy, z ktorej bede zadowolona (co bylo w moim wypadku baaaardzo trudne). Dostalam taka prace po 2 misieacach. Od kiedy zaczelam sie modlic do Sw. Rity czuje, ze jest przy mnie. Otaczam sie teraz dobrymi ludzmi, czuje jej obeznosc obok. W dalszym ciagu modle sie o jeszcze jedna sprawe, ktora jest moim zdaniem bardzo, ale to bardzo beznadziejna i w dalszym ciagu czekam na ten cud. Moze bedzie mi dane, jestem dobrej mysli :)

Gość gość
Święta Rita dodała mi ogromej siły w bardzo trudnej sytuacji. Święta Rito dziekuje Ci z całego serca.

Gość gość
o św Ricie dowiedziałam się stosunkowo niedawno bo trzy lata temu a dwa lata temu było mi dane być u Niej i .... no właśnie otrzymałam łaskę ... cierpię na migreny i w czasie tej pielgrzymki też przechodziłam atak .... kapłan przewodnik powiedział że jeśli jesteśmy w stanie łaski uświęcającej i pomodlimy się to może nam będzie dane wyprosić łaskę za pośrednictwem Rity Dla mnie to było coś dziwnego bo tak zrobiłam i dopiero po chwili zorientowałam się że czuję się dobrze i nie potrzebne mi s zastrzyki bo tak zazwyczaj się kończą ataki mojej migreny

Gość gość
bardzo chce podziękowac za wstawiennictwo św rity módlmy się bo to bardzo w życiu pomaga pozdrawiam

Gość gość
na chorobę bielactwa uzdrowiciel i jasnowidz ojciec Klimuszko przewidział zestaw ziołowy . Można zamówić nawet pocztą , pt: Zioła Ojca Klimuszki .

Gość gość
pomogła

Gość gość
Pomogła

Gość nie jestem ŚJ
zobaczcie sobie pierwszy list do Tymoteusza, drugi rozdział, piąty wers... Modlitwy do tzw. świętych są zabronione przez Boga. Tak mówi Słowo Boże, koniec, kropka. Demony odpowiadają na modlitwy do świętych. Prośby sprawiają wrażenie wysłuchanych, i są wysłuchane, ale nie przez Boga, niestety :O

Gość nie jestem ŚJ
WYŁĄCZNIE JEZUS jest pośrednikiem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować