Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DarkSis16

Czy pozwolic na takie pieszczoty ?

Polecane posty

Gość DarkSis16

Sie macie ludzie ! Jestem dziewczyną mam 16, 5 lat a mój chłopak 17. Spotykamy się już od 1,5 miesiąca. Spotykamy się średnio 2 razy w tyg ze wzgledu na daleką odległość. Przy każdym spotkaniu pozwalam się mu dotykać : piersi, całe ciało praktycznie. Tylko martwi mnie to że to dopiero początek znajomości a on dobiera się do mnie, do okolic intymnych. On bardzo mi się podoba, sądzę że opanowało mną uczucie wyższe tj. miłość a nie jakieś zauroczenie. I mam pytanie. Jak myślicie czy jemu chodzi tylko o seks...?

Gość Hardstz
Tak mi się wydaje dziewczyno. Powiedz mu że myslisz że to za wczesnie i zobaczysz co on na to :)

jak by mu chodziło o seks to by ciebie nie obmacywał po 1,5 miesięcznej znajomości... a skąd wiesz czy to miłość a nie zauroczenie skoro nie byłaś nigdy we długotrwałym związku?

Gość kalafiorow@
moze mu bromu do soku dodawaj to troche chłopak przystopuje;) i poczeka z 3 miesiace...nim nie zmieni Cie na inna.........

A w jaki sposob sie dobiera do Twoich intymnych okolic? - to nam duzo powie o jego zamiarach. :classic_cool:

zrób tak, jak będzie cie łapał za cycki odepchnij jego rękę i powiedz ał. jeśli będzie miał w dupie to że cie boli to oznaka ze tylko seks mu w głowie.

Gość DarkSis16
W jaki sposob mnie dotyka no.. piersi to pozwalam bo to dla mnie też przyjemne, Ale dotyka mojej ' muszelki'. Sądzę że troche za wcześnie się za to bierze.

Jeśli tobie coś nie pasuje to powiedz Mu o tym. I po 1,5 miesiąca to nie jest miłość

Gość zapytaaj
zapytaj jego to się może dowiesz :) Będąc tutaj na forum nie jesteśmy w stanie wywnioskować czy chodzi mu tylko o seks.

Taak!!!....pozwolic i nie tamowac ruchu!!!