Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malkama

byliscie w afryce?

Polecane posty

Gość malkama

był kto w egicie??

Gość tyle i na dzis
ja bylam

Gość malkama
mam kilka pytanek ? odpowiesz

Gość tyle i na dzis
odpowiem:)

Gość Pytaj tez odpowiem w
Egipcie bylam wiele razy. Egipt lezy w Afryce, ale mala jego czesc w Azji.

Gość malkama
mianowicie niedługo wybieram sie do hurghady. zastanawiam się co wieczorami można robic tam (bez skoajrzen). są jakies dyskoteki w hotelach ? od ilu lat mozna wchodzic tam? czy morze czerwone jest ciepłe? i jak ludzie>?

Gość tyle i na dzis
dyskoteki sa w kazdym regionie , czy to hurghada czy sharm el sheik. Ja bylam na wakacjach z dziecmi wiec raczej nie chodzilam:) moze czerwone jest cieple i baaaaaaaaaaaaaardzo slone:) a ludzie...jak w kazdym kraju arabskim poczytaj fora internetowe:)

Gość sloneczkooo000
ludzie w Egipcie sa bardzo uperdliwi i natretni, pamietam, ze [zrechodzac przez sklepy na plaze zawsze trzeba bylo sie od nich odganiac bo chcieli ci wszystko sprzedac, nawet potrafili do sklepu wciagnac. Poaztym potrafia byc bardzo mili szczegolnie jak im sie da zarobic czy napiwek.

Gość Morze czerwone jest
bardzo cieple, dyskotek jest duzo wszedzie i w hotelach, wieku tam nikomu nie sprawdzaja. Do jakiego hotelu jedziesz ??? Ali Baba , Aladin, Jasmine, wszedzie sa dyskoteki ( darmowe). Hawana- dyskoteka, wstep kosztowal 10 euro i w cenie byl jeden drink z alkoholem. Piwo na dyskotece 0.5-2.5 euro.

Gość Egipcjanie , nie sa nachalni.
Trzeba nie zwracac na nich uwagi, i zadnych uprzejmych usmiechow. Zauwazylam, ze maja respekt przed ludzmi mowiacymi po niemiecku, czy angielsku. Polakow i rosjanow traktuja inaczej.

Ja byłam dwa razy w Afryce ale nei w Egipcie ale tam w sumie wszędzie to samo...w Egipcie moja mama była... ja z chlopakiem w tym roku planujemy Egipt :)

Gość IMO13850
Polaków i Rosjan się najzwyczajniej w świecie obawiają...a przynajmniej obawiali.

Gość cd45435:(
do dyskotek można wchodzić tak : panowie od 21 lat panie - od 30 lat , chyba że jesteś z facetem ale wtedy on musi poręczyć za ciebie że jest twoim właścicielem , oprócz tego wieczorem można isc na plac i bawić sie np. trampoliny są, albo takie kule i można w nich chodzić bez moczenia sie w basenie

Jeśli chodzi o arabów są przyjaźni... ale jak wyjdzie się na miasto np do mediny czy ogólnie gdzie są stragany to są upierdliwi... namawiają w kółko na kupno rzeczy potrafią nawet wciągać do sklepów ;P nie wszyscy oczywiście są tacy ale dużo... ja jak byłam z chłopakiem w Tunezji to z dużą ilością tych sprzedających się zaprzyjażniliśmy więc mieliśmy lajt naszczęście i aż głupio było wracać do Polski i nie pożegnać się z Nimi :)

Jak bd lecieć do lepszego hotelu to pewnei bd miała animatorów... więc wieczory w sumie bd miała zapewnione też :)) polecam własnie taki hotel wybierać :)

Gość To powyzej, to jakis wariat
pisze. Na dyskoteki cie wpuszcza, ale nie gadaj po rusku, ani po polsku, bo cie beda miec za nic.

Gość To powyzej, to jakis wariat
Tunezji nie mozna porownywac z Egiptem. To niebo i ziemia. Tunezyjczcy sa bardzo nachalni i beszczelni, w Egipcie sie tego tak nie odczuwa. Turysta jest w hotelu i poza hotelem szanowany. Nie sa nachalni i nie wciagaja do sklepow. Raczej zachecaja.

No ja w Egipcie własnie nie byłam ale moja mama była i w sumie mówiła że bardzo podobnie z tym wszystkim ;p :)