Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna_2011

Samotne mamusie i tatusiowie

Polecane posty

Evi27 ale on płaci ci alimenty? czy z funduszu dostajesz? nie wiecie czy faktycznie tak jest ze jeśli mam ponad 750 zł na członka rodzin to nie dostane nic z funduszu alimentacyjnego?? mamaaniolka ojciec dziecka cie zostawil? masz z nim kontakt?

nie placi, teraz dostane z funduszu. Alimenty z funduszu otrzymamy wówczas, gdy dochód rodziny w przeliczeniu na osobę w rodzinie nie przekracza kwoty 725 zł. Przy obliczaniu dochodu brany jest pod uwagę dochód uzyskany oraz dochód utracony.

Hej hej kobietki Sorry nie doczytam bo nie mam jak, młoda jeszcze szaleje a ja mam jeszcze dokonczyc sprawy firmowe na jutro. Ale co do alimentow nie skladalam pozwu nie chce jego i jego zasranych pieniędzy, nie potrzebujemy ich.

ahaahaaa ja na szczescie mam bardzo dobrą sytuacje materialna, niczego nam nie brakuje i nie chce od niego zadnej zlotowki.

zazdroszcze Alsin ja niestety nie moge sobie na to pozwolic :( dlatego tez rozmyslam czy pojsc do sadu czy z nim porozmiawiac o tej kwestii.

mi akurat te pieniadze sie bardzo przydadza :) i mam nadzieje ze pojdzie siedziec za nie placenie :D

samotna mami -> może zapalenie spojówek? jak ropieje to tylko krople z antybitykiem ; moj juz dwa razy mial zapalenie spojowek, ale u dziecka szybko bardzo przechodzi - dwa dni i bylo po temacie.

o co chodzi z tym utrconym dochodem? ja mam ok 2 tys na rękę wiec pewnie sie nie zalapie. Ja ojcu tez nie przepuszcze ma na fajki i imprezy, nie chce mu sie pracowac a mnie sie przyda kasa, moj czynsz to polowa mojej wyplaty.a tez mam mieszkanie za odstepne wiec musze tu zostac.

ja mam leniwca pospolitego - leze i w zasadzie tylko leze ;) maly wrocil wymeczony, brudny i b. szczesliwy. Szorowalam go z pol godziny. On juz chodzi ale czasem mu sie zdarza jeszcze raczkowac i podobno zasuwal u wujka po ogrodzie zwlaszcza na 4;)

kukartka32- tak mi sie wydaje ze to zapalenie spojowek;/ma cale czerwone i napuchniete oczka jutro z samego rana biegne do lekarza niech mi przepisze co trzeba bo tak mi szkoda malej:( biedna takie oczki wygladaja jak smutne.dziewczyny ja na waszym miejscu juz dawno bym poszla do sadu.jest ojcem wiec dlaczego ma nie placic?daja wam wasi ex jakiekolwiek pieniadze? ja jak bym nic nie dostawala to odrazu bym gnala do sadu.naszczescie jak narazie mi placi alimenty dobrowolnie.

ja zawsze dostawal wyplate bywalo tez czesem ze dostawalam cala. Sporzadzalam liste zakupow, placilam mieszkanie itp. Teraz rzucil mi 500zł (we czwartek). Nie wiem jak bedzie teraz gdy nie mieszkamy juz wspolnie..

nie musisz do okulisty, pediatra tez Ci powinnien dac leki. Moj dostawal Biodacyne i Oxycort A (maść). Pytałam moją mamę powiedziala,ze jak oczy ropieją to rumianek nic juz raczej nie zdziala. Daj jutro znac.

gmaja nie wiem o co chodzi z tymi dochodami, musisz z urzedu skarb wziac zaswiadczenie o dochodach za okreslony rok i oni to jakis wyliczaja, i ojca juz nie wliczaja do rodziny, u mnie go wykrslili i teraz jestem tylko ja i mala.

moj na 4mc dal mi 200 zł kupil raz opakowanie pampersow i wydaje mu sie ze i tak duzo mi dal. a jak mu mowilam zeby mi dal kase dziecko mieszka ze mna, ja mam oplaty kupuje jedzenie i leki to mowi zebym mu dziecko oddala skoro marudze ze dziecko musi ze mna mieszkac. myslalam ze go walne jak to uslyszalam. ciekawe co by robil zdziceckim jakby pil i na imprezy chodzil pewnie by samo zostawila w domu albo z bbcia alkoholiczka albo z 12 letnim bratem.

ja kupuje i sie nie wstydze tego, tylko w takich lepszych jakich teraz multum typu odziez z anglii.

ja kupuje, bezsensu wydawac tyle kasy jak za dwa msc trzeba kupywac nowe. jeszcze czasami dostane jakies ciuszki po innym dzieciaczku od znajomych.

gmaja to sie nie czaj tylko lec do sadu, sprobowac mozesz nic nie tracisz.

ja lwansie tez kupuje dlatego pytam.ja mam taki fajny lumpeks centrum taniej odziezy i tam sa takie swietne ubranka dla malych dzieci !!!jenys naprawde sliczne firmowe i nic nie zniszczone.zawsze chodze w soboty i nakupuje dla malej tyle ze hoho a w sobty sa przeceny -50% :D