Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betarix...eh

czy brzydka kobieta może być pożadana?

Polecane posty

Gość betarix...eh

czy mozna pragnac brzydkiej kobiety? tak sie zastanawiam czy powinnam olac poszukiwanai kogos kto mnie zapragnie... wiadomo,ze ladna skora jest bardzo wazna.do teraz mialam dosc przecietna skore,troche tradziku.Mialam kochankow,bylam pozadana. Lecz moja uroda zostala zrujnowana.Nabawilam sie ciezkiej choroby skory,nie jest uleczlna,moga byc remisje,ale chwilowe. Mam wrzodki i zaczerwienienia na calej twarzy,paskudne czerwone blizny,co chwila twaorza sie nowe.Małe wrzodki pełne ropy widocznej z bliska.Jak naloze kilo tapety troche sie to chowa,ale widac i tak bardzo mocno i wyraznie grudy na twarzy i jej czerwonosc. Czy mozna praganc kobiety z taka twarza? zaznacze,ze rezta mojego ciala jest przecietna,no moze mam ladny usmiech i duze oczy,ktore wczesniej chwalono. Moja choroba pzypadla pare meisiecy po zerwaniu z chlopakiem>chcialam znalezc kogos nowego,ale jestem odrzucana i wydaje mi sie,ze ze wzgledu na twarz trwa to pol roku,chciaolabym kogos miec,uprawiac seks,ale nie wiem czy z moja szpetna twarza moge znalezc kogos . Czy mam jakies szanse ?

mam koleżankę, brzydka jak noc, ale jest cudowną osobą, nigdy bym na naią nie zwrócił uwagi po samym wyglądzie, ale mimo, że męzatka jest dla mnie najcudowniejszą osobą na swiecie, wygloąd to nic, dlqa mezczyzny liczy sie coś wiecej

nie oszukujmy sie dla panów (wzrokowców) wyglad buzi jest wazny ale uwierz mi widziałam wiele kobiet w różnistymi chorobami a były szczęśliwymi kobietami w związku :) Prawda jest taka że ta tapeta o której mówisz może bardziej odsraszac niz Twoja choroba...Panowie nie lubią sztuczności (tak mi się wydaje) Czaruj usmiechem ...i uszy do góry :)

Gość beatrix..eh
dzieki za pocieszenie;) nie tapeta odstrasza..wszyscy mowia,ze tapeta czesciowo to ukrywa,wiec ogolnie jest lepiej;-) co maja te kobiety w sobie?:)

co to znaczy że mężczyźni to wzrokowcy? nikt naukowo nie udowodnił istnienia wzrokowców słuchowców i kinetyków. Nie wiem jak wyglądasz może szczególnej tragedii nie ma są różni mężczyźni którzy mają różne zamiłowania. Prócz wyglądu liczy się tak że charakter to kim jesteś i co z sobą robisz czy potrafisz się cieszyć życiem.

Gość mietek_podnietek
gdy miałem naście lat patrzyłem tylko na wygląd. Pozniej na wyglad i charakter a teraz juz tylko na charakter bo zostane starym kawalerem jak bede tak przebierał

Gość dnjshdsfu
kochana moze tak,ale nie pozadana

Gość fdsfds
zalezy jak bardzo jest brzydka .. czy tylko lekko ponizej sredniej . Czy skrajny pasztet

Gość mklml
na pewno masz szanse na zwiazek, osobe, ktora cie pokocha, ale jesli twoj stan skory na twarzy jest faktycznie tak ciezki, to raczej pozadana przez mezczyzn nie bedziesz, nie oszukujmy sie. Mozliwe, ze przesadzasz i masz po prostu cos w stylu tradziku.

Gość hmmmhmh
tradzik tez jest obrzydliwy jesli jest ciezki,wiec co za roznica?

Gość szansę masz
jak najbardziej. Co to za choroba? Moja siostra miała i ma właśnie jakies zakarzenie skóry, leczy sie od kilku lat, miała okresy że jest dobrze w miare, bo widać że wrzody były, potem znowu gorzej..dwa lata temu poznała chłopaka, rok temu sie pobrali, 3 miesiące temu urodziła córke. Musisz uwierzyć w siebie, bo moja siostra to żyleta jak cholera :).

Autorko, skoro możesz używać zwykłych kosmetyków i nie wpływają one na pogorszenie stanu skóry, to radzę poszukać informacji i zastanowić się nad zakupem zestawu do makijażu dla charakteryzatorów ( np teatralnych lub filmowych ) są to zupełnie inne kosmetyki - zwłaszcza podkłady retuszujące / wygładzające/ koloryzujące itp Miałam koleżankę, która używała takich środków ponieważ kiedyś miała cała twarz poparzoną po pożarze i nie wszystkie blizny można było usunąć przeszczepami, niestety nie mam z nią już kontaktu, więc nie mogę zapytać czego używała Naprawdę taki makijaż sprawdza się lepiej niż zwykłymi, choćby najlepszymi kosmetykami, z tym, ze te profesjonalne są niestety jeszcze droższe, ale za to wydajne ;) poza tym jak sądzę będziesz potrzebowała niewielu, ale to musiałby ci doradzić i pokazać ktoś, kto się na tym zna Zaakceptowanie siebie to jedno, ale można trochę sobie pomóc ;)

Gość beatrix..eh
niesteyy,moge uzywac tylko makiajzu mineralnego,inne pogarszaja stan skory..po wykonaniu makijazu twarz przez jakis czas wyglada lepiej lecz wrotce podklad wazy sie na twarzy,po 2ch godzinach wyglada to zle,no ale i tak lepiej niz bez makijazu a probowalam dermacolu,makijazu scenicznego,kryje dobrze ale i tak widac grudy na twarzy jako wypuklosci,nic nie pomoze.. no i dermaco lpogarszal stan skory

Ja bym na Twoim miejscu w ogole nie stosowal makijazu. Chcesz poznac kogos ... maskujac sie?

Gość beatrix..eh
od razu na wejscie mam odstarszac???zrobie wrazenie osoby ktora nawet sobie trudu nie zada zeby dobrze wygladac,to robi jeszcze gorsze wrazenie niz tapeta mam wielkie czerwone plamy na calej twarzy ktore maskuje podklad,zostaja widoczne tylko grudy spore

dbać o siebie to nie tylko makijaż chodzi o to żebyś nie przesadzała z ukrywaniem. Dbać o siebie można też dobrym ubiorem i idealnymi włosami na głowie ciekaw jestem jak wyglądasz coś mi się wydaje że przesadzasz z oszpeceniem.

beatrix..eh - nie, masz wejsc ... i zrobic piorunujace wrazenie ... nie wiem tylko ... dlaczego to wrazenie uzalezniasz od wygladu.

Gość Dar1ka
Ważne, żebyś wiedziała kim jesteś. Uwierz mi, że mam piękne koleżanki, które po dwóch tygodniach zostają porzucane przez facetów bo nie ma z nimi o czym pogadać. Znam też takie, którym daleko do Miss a mają mężów, kochanków i powodzenie. Trzymam kciuki!

No tak, ale skoro te, ktorym daleko do Miss maja mezow i kochankow ... to tez raczej zostalyby porzucone przez facetow. Czyli ... niewazna jaka kobieta, i tak facet ja porzuci?

Pan a ile zwiazkow z pieknymi i inteligentnymi kobietami masz juz za soba? W sumie to ciekawi mnie ta odpowiedz ... przez pryzmat Twojej stopki ;) Poza tym ... "nie potrafilbym chyba pokochac" = gdybanie.

Gość Hot lady
Ja bym na twoim miejscu nie zakladala, ze choroba twojej skory jest nieuleczalna. Pamietaj ze medycyna, technika z kazdym dniem idzie do przodu. To ze Ci jeden lekarz powiedzial ze zawsze bedziesz miala taka skore nie znaczy, ze to 100% prawda. Teraz jest wiele swietnych specjalistow dermatologow, wiele maszyn typu lasery itp. Dzialaj i sie nie poddawaj i nie zakladaj ze juz taka zawsze bedziesz

Gość beatrix..eh
heh,sluchaj..ja sie tylko pytam czy rbzydka kobieta moze byc pozadana skroa to jedyny elemetn mojej rbzydoty i na 80 proc jej nie wylecze,bo czytalam ibylam u stu lekarzy. sa jedynie krotke remisje po jakims ostrym leku,ale kruacji nie mozna prowadzic non stop bo sie uodparniam.krotkie remisje to jest pol roku do roku i to wielkim ksoztem bo ten lek uszkadza co innego.nie wiemc zy warto jak i tak bedzie to samo,