Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawajcie takim wiecej

skad na kafeterii taka niechec i agresja do ludzi ktorzy maja duzo pieniedzy?

Polecane posty

zagladam na kafeterie od lat i zauwazylam, ze gdy tylko ktos napisze, ze ma pieniadze, ze stac go na rzeczy na ktore przecietny czlowiek nie moze sobie pozwolic od razu jest atakowany. jesli kobiete stac na to, zeby zostala w domu, bo maz zarabia dobrze od razu jest atakowana. jesli stac ja na nianie nawet jesli sama nie pracuje jest atakowana. stac na wystawne wesele, jest atakowana. wyrzuca jedzenie-jest atakowana. skad w ludziach tyle zawisci i agresji?

Gość BIDAZNEDZA
bo tu glownie sa bezrobotni tacy jak ja z tym ze ja uwazam ze to stan przejsciowy i kiedys bede mial kupe forsy atakuje jedynie chamskich

Nie mam pojęcia....ale wiem, że tak jest nie tylko tutaj.... W życiu codziennym też jeśli masz się za dobrze ludzie się odwracają i zazdrość nie pozwala im spać spokojnie :(

Gość od razu wisielec
przecież to Polska, nie tyklko na kafe tak jest

Gdy myśmy kupili nowe auto po raz pierwszy w naszym życiu odezwał się do nas daleki sąsiad. Wypytał o wszystko dotyczące auta i już się znów nie odzywa..... Życie.

i jeszcze probuja wmowic tym dziewczynom, ze maz je zostawi, ze zachoruje, umrze. pieprza takie glupoty, zeby tylko dziewczyny zgnoic zamiast odpowiadac na pytanie zadane w topiku.

Gość Najlepiej udawac biednego
i nieszczesliwego. Ten problem jest wszedzie , ale na tym forum czuje sie go szczegolnie.

Na tym forum ludzie myślą, że są anonimowi i walą prosto z mostu. W życiu niejeden się zastanowi, zanim coś palnie wprost. Jednak jest to zauważalne, że im więcej się ma tym bardziej wszyztkich to boli....

Ja za to ze ktoś jest bogaty sie nie złoszczę bo nie jestem zawistnikiem:P.Ale jak ktoś pasożytuje na podatnikach polskich czyli też mnie to już zupełnie co innego.

Gość sdgsdgwe
zarabiam sześć koła nic w zasadzie nie robiąc i się z tym nie obnoszę, pewnie dlatego jestem powszechnie lubiany i szanowany :) nigdy w życiu nie powiem nikomu ile zarabiam, po cholere komuś taka informacja? a na forach spinają sie jedynie biedaczki którym życie dało w kość :D

Gość Mowi sie ze litosc
dostaje sie zadarmo, na zawisc trzeba zapracowac !

Bo "mniej" albo "wcale nie" zarabiający ludzie myślą że człowiek który dobrze zarabia jest szczęściarzem i tyle.. Nie widzą że ciężko na to pracował.. wolą zmieszać z błotem bo tak łatwiej. Prosta zazdrość. Inaczej tego nazwać nie umiem.

Gość bfdgtfgfd
sdgsdgwe a jakim zawodzie te 6 kola ?

ps. jedno pytanie z innej półki... Kto tu jest moderatorem?? Bo jakiś inteligent mi usunął temat który się nie powtarzał.. Nawet nikt nie zdążył odpowiedzieć.. czysta bezczelność i naginanie przywilejów.

Gość bo pieniądze trzeba szanować
jak ktoś nie szanuje to sam szacunku nie budzi i tyle.

Gość Doktor Fiutas
Kto sam własnymi rękoma zarobił jest kimś, kto ma od bogatych rodziców jest śmieciem.