Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ice tea 1234

Kto niedługo wyjeżdża za granice?

Polecane posty

Gość ice tea 1234

Ja wyjeżdżam ze kilka dni na dłuższy okres czasu za granicę i mam niezłego pietra ;) nie wiem czym się stresuję, ale to tak jakoś podświadomie. I jeszcze ten problem co zabrać żebym miała tam wszystko co potrzeba... A wy jak macie, kiedy jedziecie?:)

A do jakiego panstwa wyjezdzasz, ze sie martwisz o to, co zabrac (a czego kupic sie nie da?), zeby miec wszystko, co potrzeba? ;) Masz tam kogos, czy w ciemno? Ja jade (w czasie przeszlym) 23.07.2007 ;)

ja wyjezdzam niebawem w dawno odkladana podroz;-)), pietra nie mam raeczj niecierpliwosc bo juz nie moge sie doczekac wakacji;-))) choc nie wiem czy one sie licza jako "zagranica" no w akzdym razie niestety dluugi lot przede mna;/ naprawde interesuje cie to co zamierzam ze soba zabrac?;-)))

Gość polish scum
Ror ty jebana polko... siedź na dupie w swojej ojczyźnie skoro ją tak kochasz a nie narzekasz, że długi lot HAHA co za polack

"[zgłoś do usunięcia] polish scum Ror ty j**ana polko... siedź na dupie w swojej ojczyźnie skoro ją tak kochasz a nie narzekasz, że długi lot HAHA co za polack" zlotko - nie ekscytuj sie az tak ;-))) bowiem zlosc urodzie szkodzi;-)

a i ojcyzna jest tam gdzie sie placi podatki - i nie ma to nic wspolnego z miloscia - jedynie z wygoda co najwyzej;-))