Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Reganka MacNeil

Fryzura dla świadkowej

Polecane posty

Nie wiem jak mam się uczesać na ślub mojej siostry :o Mam włosy sięgające mniej więcej za ramiona, są raczej ciężkie i ogólnie dużo ich :P Koka nie chcę bo niemodne. nie wiem w zasadzie jakie są teraz modne fryzury :o

Gość miesiac po slubie
Witam, Myśle ,ze niepownnas szalec swiadkowa powinna niezwracac na siebie uwagi nieprzycmic panny mlodej swoim blaskiem bo to ona jest w tym dniu najważniejsza. Może jesli masz proste wlosy to akies lekkie fale...

Gość o matko, to może niech
się w ogóle nie czesze bo młoda poczuje się ,,przycmiona"? Ja na Twoim miejscu bym delikatnie upięła włosy zebrane znad uszu i resztę puściła albo znad jednego ucha i wpiąc jakąś ozdobę. albo idź do fryzjera na próbną i on Ci doradzi w czym Ci dobrze i co jest teraz modne. on zadecyduje, czy lepiej je wyprostować czy lepiej zrobić fale, zależy jakie masz włosy no i jaka pogoda, czy wesele jest w sierpniu czy w październiku.

Gość o matko, to może niech
ja jestem panną młodą i 2 tygodnie przed weselem idę na próbną ale nie na czesanie od a do z tylko właśnie też nie wiem czy spiąć wszystkie czy nie. tez mam ciężkie włosy i dużo i naturalnie się kręcą. idź po prostu po taką poradę, zapłacisz dużo mniej niż za całą próbną.