Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nigella_82

czy warto? czy to bedzie ponizenie?

Polecane posty

Go艣膰 Ylka
ja mam 22, o tych dwoch zdradach (1-po pijaku po 1,5 roku spotykania si臋, 2-dluzszy temat.. po 3,5 zwiazku ) dowiedzialam si臋 teraz niedawno po 6 latach bycia razem!!!!!!!!!!!!! kurwa!, jednoczesnie sie o nich dowiedzialam, wczesniej nie mialam o niczym pojecia, o tych klamstwach itd. Zosta艂am tym gnojem ca艂ym obrzucona na raz, jednocze艣nie, bo dr膮偶y艂am... dr膮偶y艂am.... 3 godziny to trwa艂o, a偶 p臋k艂 i powiedzia艂

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ylka- my tez wlasciwie mieszkalismy razem. wspolne sniadania, obiady... wiem, co to znaczy. i wiem jak boli. teraz to przezywam. w jednej chwili moglabym rzucac w niego talerzami, w drugiej chce do niego biec. chce zjesc z nim ten cholerny obiad, chce z nim wyjsc za reke na spacer!! cholernie tesknie! ale nie ma to przyszlosci, facet to kompletny dzieciak. nie potrafi stworzyc zwiazku, bo nie umie poswiecic czesci siebie. chce miec wszystko, a zostanie w koncu z niczym. tak to widze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie mam sil__
ja swoim znajomym nie mowilam o wielu wyczynach tego czlowieka m.in. o zdradzie. wiecie czemu? bo bylo mi cholernie wstyd, ze po tym co mi zrobil ja mu wybaczylam... przyjaciele chyba by mnie pocwiartowali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ylka
joirgi - tak pytalam o to!!!!!!!! WSZYSCY KOLEDZY WIEDZA!!!!!!!!!!!! NIE JESTEM W STANIE IM SPOJRZEC W OCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bOZE!!!!!!! CO ZA WSTYD. joirgi - masz bardzo trafne uwagi, trafiasz w samo sedno.

Udost臋pnij ten post

Ylka- jestes jeszcze mloda... wiele przed Toba i to wiele lepszego niz mialas, wierz mi. ja mam pare lat od Ciebie wiecej i boje sie cholernie, ze to juz po wszystkim. ze juz nic mnie dobrego nie czeka, ze nie zaufam, ze on byl moja jedyna szansa na milosc, ze wiecej nie bedzie... cholernie sie boje i cholernie tesknie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joirgi
Yolka, sam Ci powiedzia艂???? kochana, to mo偶esz by膰 pewna, 偶e powiedzia艂 kawa艂ek "prawdy".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie mam sil__
Madeline!! cholera wez sie w garsc i przestan pisac ze tesknisz.... bo ja przez Ciebie chyba zaczynam p臋kac i myslec o tych dobrych chwilach!!!! :p mam 25 lat i tez cholernie boje sie...

Udost臋pnij ten post

ja mam tez zal do tego jego "kolegi", ktory go namawial do zdrady. znalismy sie wczesniej, wiedzial o stopniu zaawansowania naszego zwiazku, ze jest powaznie. widzial nasza milosc, nasze buziaki, przytulanie... nie wiem, moze z zazdrosci chcial to zniszczyc? ludzie sa bardzo zawistni...

Udost臋pnij ten post

nie mam sil- to przeblyski tego co bylo dobre... :( wiem, ze bylo wiecej tego zlego. i ten cios na koniec. to nie byl dobry czlowiek. teraz czuje tez do niego obrzydzenie, brzydze sie takimi klamliwymi robakami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie mam sil__
dziewczyny palnijcie mnie w 艂eb czy ja jestem skonczona naiwniaczka? z jednej strony czytam wasze wypowiedzi i uwazam, ze ten czlowiek to jest kompletne zero, a z drugiej strony mysle, o tym ze tyle przezylismy ze nasz zwiazek byl wyjatkowy :o i ze ten czlowiek teraz zalozyl jakas maske potwora a tak naprawde jest wrazliwy i kochany i do tego mysli, zeby porozmawiac, zeby zdjac maske tego potwora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ylka
joirgi - no nie powiedzia艂 mi sam. Sytuacja wygl膮da艂a tak.. 偶e chcia艂am si臋 dowiedzie膰 co艣 od niego, bo wiedzialam 偶e mnie w pewnej kwestii ok艂ama艂 i chcia艂am to z niego wyci膮gn膮膰. Powiedzia艂am przewrotnie, 偶e ma mi wyzna膰 ca艂膮 prawd臋 wci膮gu 5 minut, bo inaczej koniec zwi膮zku. Wtedy powiedzial, ze nie ma nic do ukrycia... ze co ja chce od neigo... haha pamietam jak wtedy "rzuci艂' przelotnie... 偶e mnie nie zdradzi艂 (ale mi kurwa chodzi艂o o co innego) ale widocznie tyle mia艂 na sumieniu, 偶e mu si臋 w g艂owie zacze艂o przewracac i nie wiedzial, co ja od niego chc臋 i co ma mi powiedzie膰. Trwa艂o to ok. 3 h, a偶 powiedzia艂 o tym po pijaku, o jakichs innych klamstwach odnosnie studiow, ze np. sam zrezygnowal a nie jak mi powiedzial, ze go wywalili :( no i pote.. po ok 30 min, kiedy drazylam co jeszcze i co jeszcze... powiedzial o tej 2giej zdradzie, co jest powazniejsze, bo juz wczesniej wlasnie wtedy co mnie z nia zdradzil mialam z nim problem, wtedy on mnie chcial zostawic no i ja za nim latalam, plakalam... mialam trudny okres i niewyobrazalam sobie, ze go moge stracic. Pytalam go o ni膮, to mowil ze nic go z nia nie laczylo, ze to przyjaciolka bla bla bla i ze j膮 tylko lubi (akurat)!!!!!!!!!!!!! No i jak si臋 dowiedzia艂am.... to my艣la艂am, 偶e mi serce p臋knie. strasznie sie wkurzylam, pobi艂am go wtedy :( Boze dziewczyny, nigdy nikogo nie bilam... ale jego pobilam.... nie bronil sie, wiec latwo bylo, lezal na podlodze a ja go tluklam... wbijalam mu paznokcie w twarz... podbilam oko :O :O :O :O jezu w jaki ja sza艂 wpad艂am... potem go bi艂am przez dwa dni ca艂y czas, taka by艂am z艂a..... echhh, a teraz jest tak do dupy, ze gadamy gadamy, ja sie dre, on niby rozpacza, blaga, przeprasza mowi ze kocha.... a ja nie wiem co robic, tez kocham... ale strasznie cierpi臋, okropnie. nie umiem zaufac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ylka
nie mam sil__ - nie jestes skonczon膮 naiwniaczk膮 :( a ja teraz ci膮gle mu wierz臋, 偶e on si臋 zmieni, Jezu ja na serio chce w to wierzy膰, w to co mi teraz mowi, ale nie mog臋 tak si臋 bawic z nim w kotka i myszk臋... przecie偶 lata lec膮. Tyle lat liceum, studiow... ciagle z nim z nim i z nim. ZAwsze wolalam jego, teraz przez to niemal nie mam znajomych, bo wszystkich potracilam... bo wolalam jego. On oczywiscie potrafil sobie poradzic, tysiace kolegow i kolezanek......................

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ylka
wlasnie mi napisal smsa 馃槶 ze jest moj na zawsze, na kazde skinienie.... ze bedzie czeka艂 i nigdy kochac nie przestanie itd :( serce mi zaraz p臋knie :(

Udost臋pnij ten post

Ylka- naprawde, mloda jestes, dasz rade bez tego dupka!! jest jeszcze na swiecie co najmniej paru facetow, ktorym warto zaufac. ja sobie to wmawiam kazdego dnia! nie moze byc inaczej. 6 lat- rozumiem. ja bylam ponad 2 lata doroslego zycia. mieszkalismy juz prawie razem, codzienne zycie. wszystko mialam poukladane pod niego. nawet przyjelam prace w miescie w ktorym mielismy mieszkac tylko dlatego, ze on tam byl! plany, plany, a wszystko w jednej chwili rozsypalo sie jak domek z kart. ucze sie codziennie zyc bez niego. zmienia swoje zycie tak naprawde od poczatku. od zera. niczego nie jestem pewna i nic mnie nie ogranicza. czysta kartka. on pewnie kiedys bedzie chcial wrocic, zagadac. ale jest skreslony u mnie i przede wszystkim u mojej rodziny. moj brat powiedzial, ze nawet jesli on bedzie chcial do mnie wrocic, albo ja do niego to on na to nie pozwoli. nie ma juz powrotu. jest tylko nowe, czyste zycie.

Udost臋pnij ten post

Ylka- zignoruj tego smsa. nie odpowiadaj, bron Bo偶e! pomysl- co innego on ma Ci napisac? pisze to, co chcesz uslyszec, w koncu zna Cie bardzo dobrze. zachowaj honor i nie odpisuj. nie mam sil- mam to samo. takie podwojne emocje. z jednej strony zlosc, z drugiej chec powrotu, przeswiadczenie, ze trzeba walczyc (???). ale walczyc mozna tylko wtedy jesli dwie osoby tego chca i widza ze soba przyszlosc. inaczej to bezsensowna walka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ylka
nie mam sil__ - nie wiem dziewczyny jak si臋 zachowa膰 w takiej sytuacji, moze kazda z nas powinna sobie wytlumaczyc, ze to co bylo bylo wspania艂e / fajne/ niepowtarzalne... (tego nie wolno zaprzecza膰), kazda z nas sp臋dza艂a jako艣 mile czas ze swoimi facetami, ale teraz tego nie ma i nie b臋dzie. Trzeba i艣膰 chyba po prostu dalej. 馃槶 taaaa tylko jak to wcieli膰 w zycie ;O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ylka
Madeline_Oh - my艣lisz, 偶e to takie proste? :( Ja go ci膮gle kocham, to nie ja go skrzywdzi艂am... to nie ja popsu艂am nasz zwi膮zek :O jak mnie serce boli, dziewczyny 馃槶

Udost臋pnij ten post

ja mam inny sposob. w tej chwili staram sobie przypominac tylko te zle chwile. chwile, w ktorych plakalam. bylo troche tego placzu. on nie lubil jak plakalam, denerwowalo go to. nie staral sie pocieszac... pytal tylko "ale po co placzesz?" nie rozumial mojego bolu czasami... bylo troche sytuacji, w ktorych mnie zawiodl, w ktorych patrzyl z taka zloscia... to chce wlasnie pamietac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie mam sil__
ja tez go kocham :o kocham czlowieka ktorym byl :o a gdzie on teraz jest? a moze to bylo moje chore wyobrazenie o nim, a tak naprawde on od samego poczatku byl skurwysynem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joirgi
Yolka, facet Ci臋 kiedy艣 zdradzi艂, potem zdradzi艂 znowu, a raczej zdradzi艂 wiele razy.... gdyby tego 偶a艂owa艂 NAPRAWDE to po tej drugiej zdradzie nieba by i przychyli艂 bo mia艂by wyrzuty sumienia. a on ci膮gle dawa艂 Ci powody do zmartwie艅 i podejrze艅 prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ylka
moglbys chuj pierdolony nic nie pisa膰, latwiej by mi by艂o :O mowilam mu, dlaczego mnie gnido nie zostawiles zaraz po tym jak zdradziles!!!!!!!?????? by艂by艣 ze swoj膮 szmat膮 i by艣cie pasowali do siebie, dwie szmaty - super zwiazek. Kurde, chcialabym miec brata lub siostre lub kogokolwiek.. kto by mogl mi doradzic... ale ja nawet nie mam sie kogo spytac, bo nie mam nikogo :( zawsze mialam tylko jego, a teraz zostan臋 sama jak palec :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ylka
nie no, tak naprawd臋 teraz nie mia艂am 偶adnych podejrze艅, nie martwi艂am si臋, wiedzia艂am 偶e z ni膮 ju偶 koniec, ze ten etap mamy za sob膮, ja ostatnio ci臋偶kie chwile w 偶yciu przezywalam, wiec raczej by艂 ze mn膮, wiec te dwa lata - od tamtego momentu mog臋 uzna膰 za w miar臋 ok. cho膰 fakt, ok艂amywa艂 mnie w innych kwestiach, takich typowo 偶yciowych, dot. jego, kasy..

Udost臋pnij ten post

Ylka- to nie jest proste. i nie bedzie przez dlugi czas. pomysl jednak- czy to, jaka jestes, jakim jestes czlowiekiem, jest warte placzu? czy chcesz znow plakac? czy zasluzylas sobie na takie traktowanie? czy nie jestes warta najwiekszej milosci na swiecie? czy nie chcialabys mezczyzny, ktory kochalby Ciebie i tylko Ciebie, myslal tylko o Tobie, przynosil Tobie cale tony szczescia? TY na to zaslugujesz! ktos Cie pokocha naprawde, ktos wartosciowy! nie dupek, ktory bazuje na Twoim dobrym sercu! ktos dla kogo bedziesz WSZYSTKIM. daj szanse swojemu szczesciu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ylka
ale gdybym wtedy dowiedziala sie ze cos z nia bylo to za zadne skarby bym z nim nie zostala!!!!!!!!!!! pytalam go wtedy czy cos bylo miedzy wami, to powiedzial ze nie!!!!!!!!!!! dopiero teraz sie przyznal :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie mam sil__
to jest kolejny blad czesto popelniany przez kobiety, ze dla swojego fagasa jestesmy w stanie zrezygnowac ze swojego zycia i calkowicie oddac sie fagasowi oni nigdy nie zrezygnuja ze swojego zycia wiec jak przychodzi moment rozstania facet idzie dalej a my zostajemy z reka w nocniku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joirgi
nie masz 偶adnej kole偶anki? on za to ma pewnie du偶e grono znajomych obu p艂ci... nie buduj swojego 偶ycia na facecie. Yolka, "on teraz zrozumia艂, teraz 偶a艂uje"... bzdury kochana, gdyby tak by艂o, gdyby 偶a艂owa艂 nie mia艂aby艣 powod贸w do podejrze艅 a Ty ci膮gle je mia艂a艣. Daj sobie spok贸j z nim, daj sobie czas. Napisa艂a艣, ze mieszkacie razem, to gdzie on jest teraz, 偶e wysy艂a Ci esy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ylka
Madeline_Oh, kochana jak膮 Ty masz 艣wi臋t膮 racj臋 !:( wszystko rozumiem, wszystko to prawda :( dzi臋kuj臋 za wsparcie 馃尰 Mam nadziej臋, 偶e jako艣 sobie z tym poradz臋. Boj臋 si臋, 偶e ulegn臋... ale licze na to, 偶e znajd臋 w sobie tyle si艂y, 偶e kopn臋 chuja w dup臋 i niech wie, co straci艂. Cho膰 on ju偶 wie! Bo widz臋... 偶e wie i rozumie! Szkoda, 偶e dopiero teraz :O

Udost臋pnij ten post

dziewczyny, ja swojego eks tez ciagle kocham. nie da sie wymazac tak dlugiego czasu razem. ale ja tego wlasnie chce, jak najszybciej. to niecale dwa tygodnie temu, ale ja chce znow kochac, i chce kochac kogos kto bedzie zaslugiwal na moja milosc! nie potrzebuje gowniarza, potrzebuje prawdziwego faceta. bo wiem ze na to zasluguje! a jak tamten sie kiedys odezwie, zasmieje mu sie prosto w twarz. bedzie tego zalowal, jestem tego pewna. zycze mu takiej samotnosci, ktora wgryzie sie w jego umysl, nie pozwoli zasnac. zycze mu wszystkiego najgorszego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joirgi
Ylka, je艣li postanowisz by膰 dale z nim to chocia偶 "pozw贸l" mu si臋 postara膰 o Tw贸j powr贸t, niech skomle pod Twoimi drzwiami, niech b艂aga o szans臋, nie ch prosi o Twoj膮 uwag臋. Nie wracaj do niego za szybko, niech poniesie konsekwencje.

Udost臋pnij ten post