Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fretkaaa26

Mój chłopak jest obrzydliwy!!!

Polecane posty

Światowa Organizacja Zdrowia A co jest złego w graniu? nic , dopoki nie sikasz w majty i nie traktujesz gier, konsoli, pada jako rzeczy nietykalne :P

12h? Trochę długo 0.o Mnie to nawet bawi, tak fajnie się podnieca jak nowe postaci do MK wychodzą :D

Gość gruby czarny kot
ale sie uśmiałam przy tym topiku:) to ja wam opowiem teraz o mojej obrzydliwosći tak wiec siedzielismy nad rzeczką popołudniową porą, fajnie, miło, całujemy sie, a on nagle beka, tzn mu sie tak smierdząco odbiło... wykonał dłonią gest "odpędzanie smroda" i znów chciał dalej sie calować. nie jesteśmy już razem

[zgłoś do usunięcia] Moorland 12h? Trochę długo 0.o Mnie to nawet bawi, tak fajnie się podnieca jak nowe postaci do MK wychodzą . moj zajezdzil juz 2 konsole :O gruby czarny kot przyznam szczerze ze mojemu tez sie zdazylo i to nie raz :P :O

Gość gruby czarny kot
nie z tego powodu sie rozstaliśmy. bo faceci to są takie małe dzieci. mam nadzieję ze uda mi sie synka na normalnego człowieka wychować

moj facet tez zaczynal od pc i tez grywal w Baldur's Gate, Soul Reaver. teraz meczy mass effect 2 a jego perelka to Battlefield bad company 2- poswiecil tej grze 600 godz. na jesien wychodzi 3. az boje sie pomyslec co to bedzie. :O

Gość ej tam ej tam
ŚOZ- ile masz lat? jeśli można spytać

Nie piszę swojego wieku na forum. Jestem natomiast osobą po studiach. :) Quis, tak, to było do Ciebie :). Moorland, jeżeli to pytanie do mnie to grałem w różne gry z czołgami :P, jak nie podasz nazwy lub dokładnego opisu to nie będę w stanie odpowiedzieć na to pytanie.

Gość ej tam ej tam
ja tam jedynie w tom Raider'a pykałam i w GTA :) Mój brat choć też stary chłop gra w te akurat co wymieniacie, jeszcze Assassin Creed, Call of Duty, STALKER

Gość Ratched
Mój jak puści smroda zawsze zwala na kota i jeszcze wszystkim wokół opowiada jakie to nasz sierściuch puszcza pierdy. Ostatnio bladym świtem zerwał mnie jakiś szum. Wchodzę do łazienki, patrzę a ten mój kozioł matoł suszarką sobie bokserki suszy. Zapomniał nastawić pranie i zabrakło mu czystych. Jak gdzieś idziemy to obowiązkowo musi się uciapać. Ostatnio jadł kebaba i połowa zawartości wypełzła mu na koszulkę. Najpierw zaczął się śmiać, a potem ścierać wszystko (rozmazał to jeszcze bardziej) i przepraszać swój nadruk na koszulce. Kiedyś wrócił z pracy po 14 godzinach i rozsiadł się obok mnie przed TV. Od razu po mieszkaniu rozprzestrzenił się zapach przepoconych skarpet. Zwróciłam mu uwagę, a ten zamiast umyć nogi i wyrzucić do prania brudne przytaskał z pokoju pusty plecak. Schował do niego stopy i zasunął suwakiem z dwóch stron. A jaki był z siebie dumny!

Gość ej tam ej tam
dużo po studiach? ok, spokojnie ;)

Gość ej tam ej tam
Ratched nie mogę:P oplułam monitor :D

MK vs. DC universe średnio mi się podobało...w ogóle jak nie Mortal Kombat :(

ej tam ej tam ja tam jedynie w tom Raider'a pykałam i w GTA Mój brat choć też stary chłop gra w te akurat co wymieniacie, jeszcze Assassin Creed, Call of Duty, STALKER twoj brat ma identyczny gust co moj facet. jego kolekcja przekroczyla juz 70 szt. :O