Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fretkaaa26

Mój chłopak jest obrzydliwy!!!

Polecane posty

W wolnej chwili mogę komuś walnąć tarota :P Oferuje szczerość i dyskretnej :D żadnych jaj

Gość ej tam ej tam
Witaj Tarot :)🖐️ Ten "chlopak" to jest mój kumpel od dzieciństwa, znamy się jak łyse konie :) z chłopakiem ostatnio zerwałam więc mam u niego wsparcie jak trzeba gdzieś wyjść ;)

Gość ej tam ej tam
Jestem pewna :) on spotyka się z kobietami ja z facetami i sobie doradzamy, że tak powiem. Na prawdę fajną sprawą jest poznać męski punkt widzenia w pewnych sprawach :)

To ze będziesz od niego troszeczkę wyższa nie ma znaczenia, nie pokazuj mu ze kładziesz na to nacisk, wręcz okaż mu ze jest wyjątkowy...to powinno mu pomoc, każdy facet ma jakiś tam przynajmniej malutki kompleks. Ale jeżeli kobieta która nam się podoba pozwoli nam choć na chwile o tym zapomnieć zyskuje w naszych oczach wiele, wiec jeżeli facet jest porządku będzie cie traktował jak królewnę...oczywiście nie będzie to trwało wiecznie... Nie zrozumcie mnie źle, nie mowie ze od razu ze cie laczkiem przez leb strzeli, tylko zawsze będziesz dla niego wyjątkowa...

Gość ej tam ej tam
"laczkiem przez łeb strzeli" :D śmiało niech spróbuje to poczuję szpile w dupie :P:P on taki nie jest a poza tym to mój bardzo dobry KOLEGA :) Aktualnie mam dość facetów.

Ja ci powiem ze od KOLEGI do KOGOŚ WIĘCEJ jest tylko rzut przysłowiowym beretem, a pomimo tego ze masz narazie dosyć związków to wiedz ze pomimo wszystko nie ważne jaka będziesz wspaniałą to facet nie będzie wiecznie czekać, możesz go BARDZO powolutku ściągać do siebie, nie mowie o sprawach łóżkowych, ale jakby tylko daj mu do zrozumienia ze coś z tego może być, bo jeżeli naprawdę dobrze się dogadujecie to nie warto stracić kogoś takiego, zawsze trzymaj rękę na pulsie...

Gość ej tam ej tam
i to jakich facetów! :P ŚOZ - powiedz o sobie coś więcej, jak na razie tylko ja piszę :) wiem, że nie chcesz się upubliczniać na tym cudownym forume ;)

Gość ej tam ej tam
Tarot ja go bardzo lubię, można powiedzieć, że kocham jak brata ale jak brata nie jako potencjalnego mężczyznę... On o tym wie, przecież spotyka się z dziewczynami, ja mu doradzam i odwrotnie :) jakby miało coś z tego być to już dawno by było.

ej tam ej tam, "i to jakich facetów! " BSA, Faith i spółka.... hmmmmm.... :D jak chcesz coś o mnie więcej wiedzieć to zadawaj po prostu pytania :). Postaram się odpowiedzieć możliwie jak najlepiej, przy czym zastrzegam sobie możliwość nie udzielenia odpowiedzi na pytanie :P

Gość ej tam ej tam
co studiowałeś? chociaż instytut :P z jakiego jesteś województwa? :)

Mhm, rozumiem, nie znaczy to ze to ma się tyczyć tylko i wyłącznie tego jednego faceta i ciebie :P SOZ, Prawnika zatrudnij, niedługo bez jego rad nie będziesz mógł przeżyć na tym forum :P

Studiowałem nauki polityczne... a pochodzę z województwa Lubelskiego. Tak w zasadzie to nadal studiuję bo na doktoranckich... choć teraz już trudno nazwać to naukami politycznymi sensu stricto bo zajmuję się bardziej bezpieczeństwem i obroną.

Gość ej tam ej tam
Tarot hah:P tak masz rację;) spokojnie, nikogo nie zamierzam zadręczać:O jeśli to robię to pisać i już sobie idę stąd :)

Ej tam ej tam, Nie przesadzaj, nikt cie nie wygania, tylko sobie ludzie żartują :D

Gość ej tam ej tam
Kurde wiecie co z facetami lepiej mi się rozmawia niż z kobietami. Zdawałam sobie sprawę z tego od dawna ale teraz mnie olśniło. Tak to jest, obracam się w towarzystwie samych facetów i tak mam szczęście, że mnie żaden nie wykorzystał :P ŚOZ robisz doktorat, gratuluję Ci szczerze ;) jak nauki polityczne to i pewnie jest niemało kobiet na takim kierunku więc gdy prowadzisz zajęcia jest na co popatrzeć? :)

Gość panie doktorancie
sensu stricte:P I nie mow,ze to literówka,bo "O" lezy daleko od "e" :D

panie doktorancie, "sensu stricte I nie mow,ze to literówka,bo "O" lezy daleko od "e" " przyznaję się bez bicia - błąd :)... nie jestem doskonały - zadowolona/y? :P. Jedyne na co mogę zrzucić winę to opisywane wyżej niewyspanie. "jak nauki polityczne to i pewnie jest niemało kobiet na takim kierunku więc gdy prowadzisz zajęcia jest na co popatrzeć? " Wiesz, jeszcze zajęć nie prowadzę :), aczkolwiek jest sporo kobiet na naukach politycznych - to fakt.

Gość panie doktorancie
panie doktorancie, "sensu stricte I nie mow,ze to literówka,bo "O" lezy daleko od "e" " przyznaję się bez bicia - błąd ... nie jestem doskonały - zadowolona/y? . Jedyne na co mogę zrzucić winę to opisywane wyżej niewyspanie." Zadowolona :D Lubię jak ktos przyznaje się do błędów:classic_cool: Btw- nikt nie jest doskonały:P

Gość ej tam ej tam
czyli masz 25 lat tak gdzieś celuję :P no to się szykuj na sale pełne kobiet :) nastawienie psychiczne to podstawa:P