Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fretkaaa26

Mój chłopak jest obrzydliwy!!!

Polecane posty

"czyli masz 25 lat tak gdzieś celuję " Może tak, może nie ;) :D "no to się szykuj na sale pełne kobiet nastawienie psychiczne to podstawa" Heh, aż tak to nie ma. Na moje oko jest mniej więcej struktura wyrównana... no, może nieco więcej dziewczyn. A Ty co studiujesz?

Gość ej tam ej tam
Studiuję filologię...:P

Gość ej tam ej tam
Angielską:P

Gość panie doktorancie
Światowa Organizacja Zdrowia "Lubię jak ktos przyznaje się do błędów" Nie każdy potrafi... Ty umiesz?" Skoro lubię takich to chyba jasne,ze ja tez tak robie :P "Btw- nikt nie jest doskonały" Mam nadzieję, że Ty również nie - bo takich geniuszy jest tu całkiem na kafe sporo " Jak juz wyzej napisalam - nikt nie jest doskonaly,wiec ja tez się do takich stricte nie zaliczam :D No i mam dystans do siebie,więc spoko:P,bo najwazniejsze to umiec smiac sie z samego siebie;) Poza tym, ten mój wtręt w Waszą dyskusje to był żart:P

Gość ej tam ej tam
uwielbiam języki obce :)

"Angielską" LOL :D, jak moja była :D "Skoro lubię takich to chyba jasne,ze ja tez tak robie " Logika nakazuje tak myśleć... jednak na świecie tylu hipokrytów, że warto jednak zapytać :) "No i mam dystans do siebie,więc spoko ,bo najwazniejsze to umiec smiac sie z samego siebie" Zdecydowanie :)

Gość ej tam ej tam
Mnie prześladują informatycy - nigdy więcej... a Ciebie anglistki :P przykro mi, że akurat studiuję to samo co Twoja była...:P

Czy oprócz języka angielskiego uczysz się jeszcze innych, czy koncentrujesz się tylko na angielskim?

Gość ej tam ej tam
Mam lektorat niemiecki... nie przepadam za tym językiem ale nie miałam możliwości wyboru. Natomiast zakochana jestem w językach romańskich a zwłaszcza w hiszpańskim :) nie mam czasu na tyle by się go uczyć przez studia ale jak tylko ma czas to się uczę :)

Gość panie doktorancie
Logika nakazuje tak myśleć... jednak na świecie tylu hipokrytów, że warto jednak zapytać" To juz by była mega hipokryzja :D wg logiki oczywiscie:D "No i mam dystans do siebie,więc spoko ,bo najwazniejsze to umiec smiac sie z samego siebie" Zdecydowanie " Fakt;)

Gość ej tam ej tam
wszyscy uciekli?:(

Gość ej tam ej tam
dziady... straszą mnie:P

Gość panie doktorancie
[zgłoś do usunięcia] ej tam ej tam wszyscy uciekli?" Juz nie udawaj,ze tak Ci na wszystkich zalezyD Nie martw sie,pan doktorant wróci;)

Gość ej tam ej tam
cóż za gotowość :D zapytałabym o imię ale domyślam się, że nie powiesz - sama zresztą też bym tego nie zrobiła... może w formie zagadki... nie wiem cholibka:P

Gość ej tam ej tam
"panie doktorancie" No dobra przejrzałaś mnie i co ja teraz biedna pocznę? :O

Gość panie doktorancie
Tak tylko z ciekawości zapytam : co to jest "cholibka" ? Gwoli wyjasnienia - nie wychowałam sie w Polsce i bardzo ciekawią mnie takie dziwne słowa.Wręcz je kolekcjonuję ;)

Gość ej tam ej tam
"cholibka" jak cholera tylko łagodniej, pewien gajowy tak powiadał :)

Gość panie doktorancie
ej tam ej tam "panie doktorancie" No dobra przejrzałaś mnie i co ja teraz biedna pocznę? " To nie było takie trudne wbrew pozorom:D N coż :P moze cos tam poczniesz:D kiedys :classic_cool: bez obrazy:D to zart:classic_cool:

Gość ej tam ej tam
Mogę począć ale to nie jest jeszcze czas :D Nie obrażam bo jak sama napisałaś, że trzeba umieć śmiać się z siebie :P

Gość panie doktorancie
[zgłoś do usunięcia] ej tam ej tam "cholibka" jak cholera tylko łagodniej, pewien gajowy tak powiadał " ooo thx ;) a to to samo co WTF ? Jaki gajowy :D?

Gość ej tam ej tam
Trochę do dupy to forum bo przecież nie będę Ci się pytała o numer buta, ulubiony kolor, zespól itd. :P:P A właśnie! jakiej muzyki słuchasz? :D

Heh, to pytanie, które słyszy się dosyć często... jednak ja odpowiem nietuzinkowo :P - otóż żadnej. Tzn. lubię sobie czasem posłuchać muzyki z filmów czy anime ale nie mam ulubionego zespołu czy rodzaju muzyki. Nie lubię natomiast hip-hopu, rapu i tym podobnych. Jak leci coś fajnego to posłucham ale aby być fanem czegoś to nie :)

Gość panie doktorancie
01:56 [zgłoś do usunięcia] ej tam ej tam Mogę począć ale to nie jest jeszcze czas Nie obrażam bo jak sama napisałaś, że trzeba umieć śmiać się z siebie " No,ale z tym czasem to moze byc tak,jak nam pewna nauczycielka ciagle gadała:D Lubię ludzi którzy sie o byle co nie obrazaja ;)