Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fretkaaa26

Mój chłopak jest obrzydliwy!!!

Polecane posty

Gość ej tam ej tam
Miało być nienewralgiczne pytanie więc się staram :P Rapu i hip hopu też nie lubię ale za to muzykę bardzo lubię słuchać. Czasem się zastanawiam co bym zrobiła gdyby jej nie było :)

Gość ej tam ej tam
panie doktorancie no to myślę, że dobrze trafiłaś :) jednakże lepiej się przekonać w rzeczywistości ;) jeśli chodzi o "nauczycielke" - spokojna głowa :D

"Miało być nienewralgiczne pytanie więc się staram " No dobra, mogą być średnio-newralgiczne - najwyżej nie odpowiem ;) Zatem jakie muzyki lubisz słychać najbardziej? " Lubię ludzi którzy sie o byle co nie obrazaja " Też takich lubię :)

Gość Milenna.
ŚOZ czy Twoje imię zaczyna się na literę P? Pytam z ciekawości :)

Gość ej tam ej tam
metal, rock, TRIP - hop, drum&bass, dubstep, gothic, chill out, electronic, industrial, alternative...itd. - jak widzisz bardzo zróżnicowanie :) Nie mam ulubionego zespołu z racji tego, że słucham różnych gatunków. Ale Massive Attack oraz Therion myślę, że mogę podpiąć do niezbitej czołówki ;)

Gość panie doktorancie
[zgłoś do usunięcia] Światowa Organizacja Zdrowia Z Harrego Pottera " a to w tym przekladzie nie czytałam:P Tez nie lubie rapu i hip-hopu;D

Gość Milenna.
Przypominasz mi kogoś, stąd to przypuszczenie :)

Gość panie doktorancie
ej tam ej tam- ;)no to mamy bardzo podobne gusta muzyczne :D

Gość Milenna.
Przypominasz mi kogoś w pozytywnym sensie :)

Gość ej tam ej tam
Taaa...rozrzut jak ruska katiusza :D a z książek co lubisz? oprócz Harry'ego? :P ja głównie fantasy, kryminały - książki takie, które pozwalają oderwać się od rzeczywistości :)

Gość Milenna.
Podaj, proszę swój znak zodiaku. Czy mógłbyś to zrobić, czy to również jest owiane tajemnicą? ;)

Gość panie doktorancie
panie doktorancie, nie odpowiedziałaś na moje pytanie " Wiem :P to bylo celowe( z pewnych względów),bo nie chce,zeby ktos mnie rozpoznał.

"Przypominasz mi kogoś w pozytywnym sensie " Miło czytać ;) Z książek - też fantasy i kryminały + science fiction... choć ostatnio nie mam czasu czytać beletrystyki w ogóle :(. Tzn. mógłbym nie siedzieć na kafe i czytać ale po czytaniu tego co mam do czytania to już mi się nie chce zaczynać jakiejś normalnej książki.

Gość panie doktorancie
Wow... nie obawiałbym się o to... no chyba, że wychowałaś się kraju pokroju Federacji Mikronezji i jesteś jedyną taką osobą w Polsce " :D :D :D Nie w tym rzecz:P Ktos mnie na tym forum zna,ale nigdy na forum o tym nie pisałam tylko na gg do tej osoby ,wiec by się domyslił,ze ja to ja :D

Gość ej tam ej tam
panie doktorancie ooo miło mi:) jaki zespoły preferujesz? :P

"Nie w tym rzecz Ktos mnie na tym forum zna,ale nigdy na forum o tym nie pisałam tylko na gg do tej osoby ,wiec by się domyslił,ze ja to ja " Aha, to zmienia postać rzeczy. ej tam ej tam, To teraz ja zadam pytanie - skorzystam z Twoich - ulubiony kolor? :D

Gość ej tam ej tam
też nie mam czasu na czytanie ostatnio, zaniedbałam się. Nawet słów mi brakuje czasem... Tak to jest tylko angielski i angielski i polskiego zapominam :P

Gość ej tam ej tam
czarny :D iiii niebieski, szary :P hah ;)

Gość ej tam ej tam
No proszę :P kurde balans powiedz mi jeszcze, że lubisz bokserki :D

Gość ej tam ej tam
Nie opinają za bardzo? :) wygoda najważniejsza:P

Gość Millena.
Echo :)

Gość panie doktorancie
[zgłoś do usunięcia] ej tam ej tam panie doktorancie ooo miło mi jaki zespoły preferujesz? " z polskich np. come bardzo lubie,ale tez mam duzy rozrzut:D